<
НОВИНИ ДНЯ: Країни НАТО створять у Європі "стіну безпілотників" через загрозу агресії РФ, - The Telegraph  Росія щомісяця втрачає 24000 солдатів заради імперіалістичної манії величі, - Шольц  Короткочасні дощі з грозами та до +28: прогноз погоди в Україні на 29 травня  Стати студентом без НМТ? Хто з випускників і як може вступити до вузу без тестів  Суперники відмовлялися виходити з ним на ринг. Хто такий Ігор Вовчанчин, якого Усик зіграє в кіно  Дощі та грози: де в Україні 29 травня погіршиться погода  Союзники з НАТО не виконують обіцянок, які зобов'язалися робити для України: гучна заява Столтенбергавсі новини дня
Політика
Україна
02.05.2023 488

Україна звільнить Крим без бою — Резніков

Міністр оборони Олексій Резніков вважає, що Україна має можливість повернути собі тимчасово анексований Крим без бою.

Під час інтерв'ю The Atlantic він зауважив, що Київ не розглядає суто військову можливість здійснення контрнаступу, там говорять про військово-політичний шлях звільнення АР.

"Після того, як вони (росіяни - ред.) перекриють дороги, залізниці та водні шляхи до півострова та націляться на військову інфраструктуру за допомогою безпілотників, можна припустити, що багато російських жителів, особливо нещодавніх іммігрантів, переконаються, що їм було б краще жити в іншому місці", - пояснює глава МОУ.

Він зауважив, що деякі росіяни вже втекли з півострова після вибухів на незаконно зведеному Кримському мосту.

"Крим ми візьмемо без бою", — сказав Резніков.

Оценка материала:

5.00 / 1
Україна звільнить Крим без бою — Резніков 5.00 5 1
Політика / Україна
02.05.2023 488
Еще материалы раздела «Україна»