<
НОВИНИ ДНЯ: Синоптик розповіла про погоду на 11 травня, вказавши на важливий нюанс  Коли Провідна неділя 2024 року: традиції, що нести до церкви і як правильно вітатися  Бензин та алкоголь в Україні подорожчають: уряд запропонував підвищити акцизи  Погода на вихідні 11-12 травня: нарешті комфортне тепло  США завдяки війні в Україні озброять свою армію модернізованою технікою, - The Telegraph  Яким намагався себе виставити Путін: в ISW оцінили зустріч з командуванням армії  Кремль готує диверсії у ЄС і готовий "жертвувати" агентурою – Bloombergвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
03.05.2023 610

Буде багато сонця та дощів: календар погоди у Києві у травні та червні

У травні-червні у Києві буде тепло, але дощитиме.

Про це свідчить прогноз метеосайту Wisemeteo. Пише apostrophe.ua.

У травні у столиці очікується нестабільна та мінлива погода. Згідно з прогнозом, найбільше опадів очікується в останній декаді місяця. Нічна температура коливатиметься від 6 до 14 градусів тепла, денна – від 14 до 22 тепла.

Середня температура місяця складе 15 градусів тепла, потім до кінця місяця поступово підвищиться і поступиться місцем новому сезону.

У червні у столиці синоптики обіцяють середню температуру близько 19°C, що нижче історичної позначки за останні 10 років на 2°C. При цьому, як і в травні, температура буде нестабільною: дощі будуть чергуватися із сонячною погодою.

Нічна температура коливатиметься від 12 до 18 градусів тепла, денна – від 20 до 28 градусів.

Пік потепління припаде на 12 червня – 27 градусів тепла, далі очікується невеликий спад, але з 18 червня температура повітря знову досягне червневого максимуму.

Оценка материала:

5.00 / 2
Буде багато сонця та дощів: календар погоди у Києві у травні та червні 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
03.05.2023 610
Еще материалы раздела «Суспільство»