НОВИНИ ДНЯ: Захоплення Вугледара навряд чи дасть росіянам особливу оперативну перевагу, - ISW  Загарбники не встигнуть добудувати захисні споруди для Керченського мосту цього року — Плетенчук  Як приготувати куряче філе в соєвому соусі на сковороді  Що розлютило республіканців?: усе про розслідування візиту Зеленського та вимогу звільнити Маркарову  "Одягайтеся дуже тепло": синоптикиня Діденко попереджає про серйозне похолодання в Україні  Байден терміново збирає засідання “Рамштайну” на рівні лідерів  Як приготувати грецький соус дзадзикі: розповідає фудблогервсі новини дня
Політика
Україна
03.05.2023 553

Українська розвідка закликала окупантів їхати з Криму, "поки така опція ще є"

У ГУР МО порекомендували окупантам тікати з Кримського півострова, поки це ще можливо.

98c7a41adb34b6eaf8f4010423649077_03.05.23

Представник ГУР МО України Андрій Черняк заявив, що Росію потрібно відрізати від Криму і змусити до "жесту доброї волі". Пише ТСН. 

Таку думку він висловив виданню АрміяInform, коментуючи ідею колишнього командувача армії США в Європі Бена Годжеса ізолювати Крим від Росії.

"Безумовно, ворога потрібно відрізати від Криму — зробити так, щоб Росія не змогла використовувати тимчасово окупований півострів у військових цілях і, зрештою, здійснила так званий "кримський жест доброї волі", — сказав Черняк.

Варто зазначити, що колишній командувач армії США в Європі Бен Годжес переконаний, що Крим є вирішальною точкою для цієї війни.

"Доки Росія окуповує Кримський півострів, Україна не буде захищеною. Якщо ви подивитеся на карту, то Крим із російськими військами нагадує кинджал, спрямований у живу Україну", — заявляв раніше Бен Годжес.

Зі свого боку в розвідці наголошують, що Україна не припиняє вживати відповідних заходів на кримському напрямку, про що свідчать "нещодавні події на території півострова".

"Кілометрові затори на незаконно зведеному мосту з Керчі до Росії — цільна реакція. ГУР МО України наполегливо рекомендує покинути окупований Крим, поки така опція ще є", — підсумував представник ГУР МО України.

Нагадаємо, в тимчасово окупованому Севастополі 29 квітня прогриміла "бавовна". Після цього налякані окупанти почали тікати до Росії, тож на незаконному Керченському мосту утворилися затори.

Оценка материала:

5.00 / 2
Українська розвідка закликала окупантів їхати з Криму, "поки така опція ще є" 5.00 5 2
Політика / Україна
03.05.2023 553
Еще материалы раздела «Україна»