<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні тиждень почнеться з дощів, удень до +25°  "Канцлер дав збій": експерти пояснили, чому Шольц сміявся з України через Taurus  Українці у квітні придбали майже 6 тисяч нових авто: названо лідерів ринку  Беріть парасольки: якою буде погода в Україні 6 травня  Літній наступ РФ і окупація Донбасу: в ISW проаналізували плани Кремля щодо захоплення України  НАТО готується до потенційного конфлікту з Росією — речниця МЗС РФ  Не лише Донбас: Павлюк назвав регіон, який є ціллю Кремлявсі новини дня
Політика
Світ
04.05.2023 1484

Путіна не запросили на коронацію Чарльза ІІІ, - Reuters

Велика Британія не запрошувала російського диктатора Володимира Путіна на коронацію Чарльза ІІІ, яка відбудеться 6 травня.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Reuters.

Видання стверджує, що, за інформацією британського джерела, Велика Британія не надіслала запрошення лідерам Росії, Білорусі, Ірану, М'янми, Сирії, Афганістану та Венесуели.

При цьому було запрошено глав держав інших країн, з якими Британія має дипломатичні відносини, а також представників британських королівств та заморських територій. У випадку з Північною Кореєю та Нікарагуа було запрошено високопоставлених дипломатів, а не глав держав.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що принц Гаррі відвідає коронацію Чарльза III, але без дружини.

Оценка материала:

5.00 / 3
Путіна не запросили на коронацію Чарльза ІІІ, - Reuters 5.00 5 3
Політика / Світ
04.05.2023 1484
Еще материалы раздела «Світ»