<
НОВИНИ ДНЯ: Нафтогазова галузь РФ зіткнулася з кадровими проблемами через мобілізацію, - Bloomberg  Данілов та інші: Росія оголосила у розшук низку колишніх українських топчиновників  У РФ істерика після заяви Кемерона: погрожує бити "по об'єктах Британії поза Україною"  Оладки з яблуками: простий рецепт  Коли Радониця 2024 року: історія, звичаї та народні прикмети  Не розслабляйтесь. Птуха попередила, що в Україну йдуть заморозки, і назвала дні, коли температура буде найнижчою  "Не зможемо чекати". Шольц закликав Європу посилити ППО України з наявних запасіввсі новини дня
Політика
Україна
04.05.2023 1489

Кремль може готувати новий "жест доброї волі" – Резніков

У Кремлі шукають варіанти сценарію, як відіграти для росіян так, щоб свою поразку показати, як перемогу.

ade9bf1762e36344d6efe990197be763_04.05.23

У Міноборони України не виключають, що Росія може готувати черговий "жест доброї волі" під приводом техногенної катастрофи на території своєї країни. Пише ТСН. 

Таку думку висловив міністр оборони Олексій Резніков в інтерв'ю "Інтерфакс Україна".

"Якщо вже поспостерігати за низкою публічних висловлювань на російських ресурсах, то можна побачити, що вже лунають фрази, мовляв: "Треба, напевно, закінчувати "СВО", "треба переходити до оборони", "треба утримати наші "новоприбулі" території". Адже в разі чергового успіху української армії, який є абсолютно очікуваним і для них, потрібно зрозуміти, як "продавати" у себе всередині, як подавати це народу?" - сказав Резніков.

Однак він наголосив, що це не його прогноз, а власні міркування.

"Я не здивуюся, якщо у них з'явиться в сценарії якась проблема серйозного катастрофічного виду, техногенного на території Росії. Скажімо, щось станеться з електростанцією, гідроелектростанцією, АЕС, з'являться ризики для населення, і це потребуватиме негайної уваги уряду, акумуляції ресурсів, зокрема солдатів", - сказав очільник оборонного відомства.

Нагадаємо, що українська військова розвідка закликала окупантів їхати з Криму, "поки така опція ще є".

Оценка материала:

5.00 / 2
Кремль може готувати новий "жест доброї волі" – Резніков 5.00 5 2
Політика / Україна
04.05.2023 1489
Еще материалы раздела «Україна»