<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощівсі новини дня
Політика
Україна
04.05.2023 1123

Українські розвідники показали роботу новоствореної флотилії дронів-камікадзе по окупантах

Українським силам вдалося прорвати російську ППО та уразити місця скупчення військ і техніки.

5c38711bce9d0435bd22bd5fe4a822f1_04.05.23

В українській розвідці показали результати ударів по окупантах новоствореної флотилії FPV дронів-камікадзе. Пише ТСН. 

На кадрах, опублікованих ГУР, видно численні вибухи на позиціях загарбників.

Зокрема, українським силам вдалося прорвати російську ППО та уразити місця скупчення військ і техніки.

FPV (First Person View) дрони дають можливість збирати розвідувальну інформацію та використовуються військовими буквально як снайперська зброя з відстані до 10-ти кілометрів.

"Встановлені камери та сучасні засоби зв’язку дозволяють операторові керувати літальним апаратом в режимі "реального часу", водночас залишаючись на безпечній відстані. Це допомагає зберегти життя бійцям ЗСУ та ефективно знищувати техніку й особовий склад ворога", - йдеться в повідомленні.

Додамо, що на тимчасово окупованих територіях почастішали випадки, коли ФСБівці виходять у людні місця  в цивільній формі, аби виявити членів українського підпілля.

Оценка материала:

5.00 / 2
Українські розвідники показали роботу новоствореної флотилії дронів-камікадзе по окупантах 5.00 5 2
Політика / Україна
04.05.2023 1123
Еще материалы раздела «Україна»