<
НОВИНИ ДНЯ: Трампу загрожує увʼязнення через розголошення інформації про суд  Лукашенко тікає до Януковича?: диктатор звів нову "хату" у РФ, яку видно навіть з космосу  Укргідрометцентр прогнозує зміну погоди в Україні: до чого готуватись  Сильні заморозки скують Україну: названо три області, де буде найхолодніше  8 травня Україну накриє антициклон: що буде з погодою  Синоптики попереджають про заморозки  "Безвідповідальна риторика". Пентагон відреагував на майбутні ядерні навчання РФвсі новини дня
Політика
Світ
03.05.2023 326

Зернова угода: Анкара анонсувала зустріч делегацій України, РФ і Туреччини

В Стамбулі на 5 травня заплановані переговори України, РФ та Туреччини щодо зернової угоди. Зустріч пройде на рівні заступників міністрів оборони.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на главу Міноборони Туреччини Хулусі Акара, якого цитує A Haber.

"5 травня у п'ятницю заступники міністрів оборони Туреччини, України та РФ планують зустрітися у Стамбулі для обговорення зернової угоди", - заявив Акар.

За його словами, сторони готові продовжити термін дії домовленостей.

"Ми хочемо, щоб ця ініціатива була продовжена без проблем. Тому що вона дуже важлива для країн, які цього потребують, а також для регіонального миру та стабільності. У цьому контексті ми можемо сказати, що сторони готові продовжити термін угоди", - додав Акар.

Оценка материала:

5.00 / 1
Зернова угода: Анкара анонсувала зустріч делегацій України, РФ і Туреччини 5.00 5 1
Політика / Світ
03.05.2023 326
Еще материалы раздела «Світ»