НОВИНИ ДНЯ: Захоплення Вугледара навряд чи дасть росіянам особливу оперативну перевагу, - ISW  Загарбники не встигнуть добудувати захисні споруди для Керченського мосту цього року — Плетенчук  Як приготувати куряче філе в соєвому соусі на сковороді  Що розлютило республіканців?: усе про розслідування візиту Зеленського та вимогу звільнити Маркарову  "Одягайтеся дуже тепло": синоптикиня Діденко попереджає про серйозне похолодання в Україні  Байден терміново збирає засідання “Рамштайну” на рівні лідерів  Як приготувати грецький соус дзадзикі: розповідає фудблогервсі новини дня
Політика
Україна
04.05.2023 359

Нічна атака по Кремлю: що про "бавовну" кажуть у Зеленського

Никифоров вважає, що вибухи над Кремлем є спрямовані на нагнітання ситуації перед 9 травня.

8a43c9fd8cb82384cf4924edc4ac21d2_04.05.23

В Офісі президента відреагували на "бавовну" у Кремлі та наголосили, що Україна не причетна до ударів по резиденції Путіна. Пише ТСН. 

Про це сказав ВВС Україна речник президента Сергій Никифоров.

За його словами, метою України є звільнення всіх окупованих територій, а не Москва.

"У нас немає інформації про так звані нічні атаки на Кремль, але, як неодноразово заявляв президент Зеленський, всі наявні сили та кошти Україна спрямовує на звільнення власних територій, а не на атаку чужих", - заявив він.

Никифоров вважає, що вибухи над Кремлем є спрямовані на нагнітання ситуації перед 9 травня.

"Те, що відбулося у Москві, вочевидь нагнітання ситуації перед 9 травня. Очікуваний прийом від наших супротивників", - сказав речник Зеленського.

Атака на Кремль 3 травня

Вночі 3 травня у Мережі з'явилися кадри, як над Кремлем здіймається дим. Перед цим, за словами жителів Москви, пролунали два потужні вибухи. Внаслідок вибуху вимкнулася підсвітка на стіні та загорівся купол резиденції Путіна.

У Кремлі заявили про атаку українськими дронами та пригрозили відповіддю. Головною метою удару називають замах на Путіна. Речник російського диктатора Дмитро Пєсков заявив, що нібито Путіна не було у Кремлі в момент "атак безпілотників".

Оценка материала:

5.00 / 2
Нічна атака по Кремлю: що про "бавовну" кажуть у Зеленського 5.00 5 2
Політика / Україна
04.05.2023 359
Еще материалы раздела «Україна»