<
НОВИНИ ДНЯ: Трампу загрожує увʼязнення через розголошення інформації про суд  Лукашенко тікає до Януковича?: диктатор звів нову "хату" у РФ, яку видно навіть з космосу  Укргідрометцентр прогнозує зміну погоди в Україні: до чого готуватись  Сильні заморозки скують Україну: названо три області, де буде найхолодніше  8 травня Україну накриє антициклон: що буде з погодою  Синоптики попереджають про заморозки  "Безвідповідальна риторика". Пентагон відреагував на майбутні ядерні навчання РФвсі новини дня
Політика
Світ
04.05.2023 432

"Прапор навіть не похитнувся": Ігнат прокоментував "атаку на Кремль"

Юрій Ігнат припустив, що "картинне" відео над Кремлем може бути не останнім. Ймовірно, варто очікувати провокацій з боку РФ.

d25e62d41e6ab64734999ae02e2ec1d8_04.05.23

Речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат припустив, що "бавовною" над Кремлем, Росія намагається показати ескалацію з боку України та агресивні дії. Пише ТСН. 

Про це йшлося у його інтерв'ю "Радіо Донбас Реалії".

"Там прапор видно на відео... Він навіть не похитнувся. (...) Росія так робить завжди, постійно звинувачує, навіть розповідає, що ми по своїх житлових будинках своїми ракетами... Мені видається, що над самим серцем столиці, будівлею, де у них диктатор сидить, відбуваються такі дивні речі, як на мене, це має щонайменше дивний вигляд. Можливо, треба очікувати якихось провокацій", - зазначив Ігнат.

Нагадаємо, що в ніч проти 3 травня біля Кремля у Москві пролунали два потужні вибухи. Після цього в небо здійнявся густий дим і вимкнулася підсвітка стіни.

Цікаво те, що про "бавовну" та так зване "задимлення" біля Кремля першими повідомили російські телеграм-канали.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Прапор навіть не похитнувся": Ігнат прокоментував "атаку на Кремль" 5.00 5 1
Політика / Світ
04.05.2023 432
Еще материалы раздела «Світ»