НОВИНИ ДНЯ: Зеленський про план перемоги: не скасовує саміт миру, а посилює позицію України  Метеорологічна осінь. Синоптики повідомили, коли відбудеться зміна сезонів і різко похолодає до заморозків  Перехід на зимовий час 2024 року: готуємося зробити це востаннє  Парламентський комітет підтримав підвищення податків для українців  Україна під дією циклону — Діденко спрогнозувала погоду на 6 жовтня  Лукашенко прокоментував заліт "Шахедів" до Білорусі: каже про "недосвідчені руки"  Комбат ТрО застрелився після втечі бійців під Вугледаром – журналіствсі новини дня
Політика
Росія
04.05.2023 491

У російському Брянську скасували парад до 9 травня, щоб "убезпечити громадян"

Влада регіону вирішила привітати ветеранів у дворах.

1858ae6ed5d45155a4d2797d3b4cd335_04.05.23

У Брянській області Росії вирішили скасувати парад на 9 травня, щоб "гарантувати безпеку громадян". Пише ТСН. 

Про це у своєму Telegram-каналі повідомив губернатор Брянської області Росії Олександр Богомаз.

"Цьогоріч ми не можемо провести свято так, як хотілося б, — з урочистим ходом парадних розрахунків, парадом поколінь, з портретами наших героїв у колоні "Безсмертного полку". Але,попри скасування масових святкових заходів, наші ветерани не залишаться без уваги", - написав він.

Богомаз зазначив, що ветеранів будуть вітати у дворах та відвідуватимуть меморіали. Крім того, акцію "Безсмертний полк" проведуть не у звичному форматі, як це було в минулі роки. Влада просить виставити фото ветеранів у соціальних мережах та на автомобілях.

Традиційний формат акції цьогоріч скасували, британська розвідка припускає, що так росіяни намагаються приховати втрати.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російський "Безсмертний полк" крокуватиме в Конго. Традиційну акцію, що у РФ влаштовують до 9 травня, через пересторогу перенесли аж до Африки.

Крім того, ми раніше інформували, що після ракетної атаки по Україні 1 травня не виключено, що окупанти можуть завдати нового удару 9 травня.

Оценка материала:

5.00 / 2
У російському Брянську скасували парад до 9 травня, щоб "убезпечити громадян" 5.00 5 2
Політика / Росія
04.05.2023 491
Еще материалы раздела «Росія»