<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощівсі новини дня
Політика
Світ
05.05.2023 556

Алла Пугачова неочікувано повернулася до Росії – РосЗМП

Відома причина приїзду артистки до Москви.

5c29d2495a6927f6ceb67dcd6a7a8259_05.05.23

Російська співачка Алла Пугачова несподівано повернулася до країни-агресорки Росії, звідки виїхала ще минулого року. Пише ТСН. 

Про це повідомляють російські пропагандисти з посиланням на слова помічниці виконавиці.

Зазначається, що Алла Пугачова приїхала на похорони свого приятеля, дизайнера Валентина Юдашкіна, який пішов з життя 2 травня. Прощання з чоловіком відбудуться 6 травня.

Наразі невідомо, чи Пугачова приїхала до Москви сама, чи з кимось із рідних. Утім Максим Галкін з дітьми днями перебував у паризькому Діснейленді, а нині він у Португалії.

Нагадаємо, на початку повномасштабної війни Максим Галкін засудив російське вторгнення. Гуморист разом з дружиною Аллою Пугачовою та дітьми поїхав з країни. Сам Галкін до Росії більше не повертався, а от Пугачова приїздила. Артистка навіть повела дітей на свято 1 вересня до школи. Однак згодом вони покинули країну та переїхали до Ізраїля.

Також подружжя продало свій розкішний замок, що розташований у селі Грязь під Москвою. Новим власником став російський бізнесмен, який запланував там зробити елітний морг.

Оценка материала:

5.00 / 2
Алла Пугачова неочікувано повернулася до Росії – РосЗМП 5.00 5 2
Політика / Світ
05.05.2023 556
Еще материалы раздела «Світ»