<
НОВИНИ ДНЯ: Новий закон про мобілізацію: головні зміни від 18 травня – до чого готуватися  Погода з сюрпризом — народний синоптик Діденко розповіла, де очікувати сильних дощів  На вихідних в Україні стане ще тепліше, але прийдуть дощі та грози  «Дощ місцями». Синоптикиня попередила, де погода найближчими днями буде з грозами, а де з великою кількістю сонця  Як польська молодь ставиться до українців: опитування  Поїзди та автобуси. Як доїхати з України до найближчих аеропортів  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощівсі новини дня
Політика
Світ
05.05.2023 329

Демотивована країна, з якою ні про що говорити: Зеленський про погрози РФ ліквідувати його

Україна дивиться на Росію як на демотивовану країну з якою ні про що говорити. Російській владі необхідно "змінити клімат" у власних кордонах, аби підготувати суспільство до дипломатичних можливостей завершення війни.

dscf4103_enhanced_id90305_1300x867_2_650x410_05.05.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву президента України Володимира Зеленського під час пресконференції з прем'єрами Нідерландів та Бельгії.

"Будь-які рішення Росії сьогодні, як і рішення від 24 лютого. Той лідер Росії, він для нас не лідер. Якщо ми дивимось на Росію, бачимо там демотивовану країну на полі бою. Це важливо. Ми не бачимо сильної армії на полі бою, сильного суспільства, яке б підтримувало їх. Ми бачимо їхні різні радикальні групки, які розмахують чимось ядерним, щось закликають зробити проти нашої країни. Це не цікава тема, ми не будемо спілкуватися з такими людьми ні про що", - заявив президента.

За словами Зеленського, Росії необхідно готувати своє суспільство до дипломатичного завершення війни, а Україна тим часом й надалі готова деокуповувати території та дійти до власних кордонів.

Відзначимо, що після ударів безпілотників по Кремлю, заступник секретаря Радбезу Росії Дмитро Медведєв заявив про нібито необхідність "фізичного усунення" президента України.

"Після сьогоднішнього теракту не залишилося жодних варіантів, крім фізичного усунення Зеленського і його кліки. Він не потрібен навіть для підписання акта беззастережної капітуляції", - написав Медведєв.

Оценка материала:

5.00 / 1
Демотивована країна, з якою ні про що говорити: Зеленський про погрози РФ ліквідувати його 5.00 5 1
Політика / Світ
05.05.2023 329
Еще материалы раздела «Світ»