<
НОВИНИ ДНЯ: Глава Пентагону підтвердив, що США призупинили постачання боєприпасів до Ізраїлю  Антициклон Thomas мчить до України: синоптик розказала, як зміниться погода  Реновація хрущівок. Хто може долучитись до фінансування цього процесу  Як студентам-чоловікам виїхати за кордон: інструкція  Росіяни змирилися з війною в Україні і не намагаються чинити тиск на Путіна, - Bloomberg  9 травня в Україні збережеться суха і прохолодна погода  Соцопитування: скільки українців підтримують заборону УПЦ МП, а скільки – противсі новини дня
Політика
Росія
05.05.2023 516

"Маємо вигляд клоунів": Пригожин висловився про застосування Росією ядерної зброї

Пригожин вважає, що російські політики, які пропонують використовувати ядерну зброю, схожі "на клоунів".

129864807475510a416b275fc26e5338_05.05.23

Ватажок російської ПВК "Вагнер" Євген Пригожин висміяв представників путінського режиму, які вимагають застосувати проти України ядерну зброю після атаки безпілотників на Кремль.

Слова Пригожина цитує у Telegram його прес-служба. Пише ТСН. 

"Як людина радикально налаштована я можу сказати, що про застосування ядерної зброї у відповідь на безпілотник, звичайно, ніякої мови бути не може", – каже власник "Вагнера".

Він закликав покарати тих, хто відповідає за боротьбу з безпілотниками у РФ.

"(Потрібно – Ред.) розібратися як це могло статися в принципі, а після цього докласти всіх зусиль для того, щоб ми стали провідною державою в галузі розвитку технологій БПЛА і такими ж безпілотниками відповідати. А так ми виглядаємо наче клоуни, які погрожують" "ядреною бомбою" на дитячий безпілотник", — підсумував Пригожин.

Нагадаємо, що голова Держдуми РФ В'ячеслав Володін після атаки невідомих безпілотників на Кремль погрожував застосуванням ядерної зброї.

Також учора в Росії видання, які вважають опозиційними до путінського режиму, розганяли чутки про ракетний удар по Києву із застосуванням ядерної зброї.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Маємо вигляд клоунів": Пригожин висловився про застосування Росією ядерної зброї 5.00 5 2
Політика / Росія
05.05.2023 516
Еще материалы раздела «Росія»