<
НОВИНИ ДНЯ: Байдена закликали врегулювати використання криптовалюти для обходу санкцій  Чому в Україні заборонені феєрверки та які штрафи за використання  Готуємось до Великодня: як пофарбувати яйця натуральними барвниками  В Україні 30 квiтня вдень до 25° тепла, без опадів  Частина України заллє дощами на Великдень: прогноз погоди на тиждень  Литва і Польща повинні замінувати кордони з РФ і Білоруссю: генерал зробив важливу заяву  Як Україна буде захищати F-16 на аеродромах: відповідь Повітряних силвсі новини дня
Політика
Росія
05.05.2023 1060

В Росії масово скасовуються внутрішні цивільні авіаперельоти: названо причину

В Росії масово скасовують внутрішні авіарейси. Пов’язано це зі скороченням державної підтримки компаній.

27ec97c2ecada7abb26e66f49cba83f8_05.05.23

В країні-агресорці Росії, через скорочення державної підтримки, авіакомпанії масово скасовують внутрішні рейси. Пише ТСН. 

Про це пишуть російські засоби масової пропаганди.

Як зазначається, через війну РФ 2023 року урізала дотації російським авіакомпаніям на регулярні польоти з 9 млрд до 7,5 млрд рублів. Пояснили там це “дефіцитом бюджету”.

Це прямо вплинуло на підтримку компаній, які почали масово скасовувати внутрішні рейси.

Зокрема, під державну підтримку потрапили маршрути в Омській та Тюменській областях, Татарстані, Санкт-Петербурзі, Дагестані та Північній Осетії.

Водночас скоротили рейси за маршрутами Кемерово – Чита та Нижній Новгород – Петрозаводськ. Ще від двох щотижневих польотів з Пітера до Тобольска відмовилася авіакомпанія “Росія”.

Нагадаємо, що Росія відновила атаки дронами по Україні, щоб таким чином виснажити системи ППО та вистежити позиції, звідки ведеться робота по ворожих об'єктах.

Оценка материала:

5.00 / 1
В Росії масово скасовуються внутрішні цивільні авіаперельоти: названо причину 5.00 5 1
Політика / Росія
05.05.2023 1060
Еще материалы раздела «Росія»