<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraph  Коли в Україну надійде більшість обіцяної зброї від союзників  Як працюватимуть банки 6 та 8 травня  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Українівсі новини дня
Політика
Україна
05.05.2023 573

Поле всіяне трупами: Пригожин показав тіла вбитих найманців ПВК "Вагнера", щоб змусити Кремль надати боєприпаси

У ніч проти 5 травня лідер ПВК "Вагнера" Євген Пригожин опублікував відео вбитих найманців і виступив з емоційним відео.

b0a95f029a56d853bc6dc3622ef81770_05.05.23

На відео на фоні поля з трупами, які залиті кров'ю, Пригожин не добирає слів, вживає нецензурну лексику та лає вище керівництво Росії. Пише ТСН. 

Відповідне відео оприлюднила його пресслужба у соціальних мережах.

«Це чиїсь, бл***, батьки, чиїсь сини. І ті мра**, які не дають боєприпаси, с***, будуть у пеклі жерти їх потрухи, п****. У нас не вистачає боєприпасів 70%. Шойгу, Герасимов де, бл ***, боєприпаси? Подивіться на них, с***!

На полі, за його словами, лежать, добровольці, які загинули лише за сьогоднішній день.

Саме нестачею боєприпасів, які йому не видає армія, Пригожин котрий місяць пояснює відсутність успіхів його бойовиків поблизу Бахмута.

«Ви сидите, тварюки, у дорогих клубах. Ваші діти пруться від життя, знімають ролики на YouTybe. Ви думаєте про те, що ви господарі цього життя і про те, що ви маєте право розпоряджатися їхніми життями. Думаєте про те, що якщо у вас є склади від снарядів, ви маєте на це право. Є елементарні підрахунки - якщо ви даєте норму боєприпасів, їх (загиблих - ред.) у п'ять разів менше. Вони прийшли сюди добровольцями і вмирають за те, щоб ви жували у своїх кабінетах із червоним деревом. Врахуйте це», - заявив він.

Раніше ватажок ПВК "Вагнер" Євген Пригожин заявив, що контрнаступ ЗСУ вже почався. Також Пригожин залякує командування РФ вивести своїх "вагнерівців" із Бахмута.

Нагадаємо, що росіянам звеліли захопити Бахмут до 9 травня. Секретар РНБО Олексій Данілов відповів, чи вдасться їм це зробити.

Оценка материала:

5.00 / 2
Поле всіяне трупами: Пригожин показав тіла вбитих найманців ПВК "Вагнера", щоб змусити Кремль надати боєприпаси 5.00 5 2
Політика / Україна
05.05.2023 573
Еще материалы раздела «Україна»