<
НОВИНИ ДНЯ: Криптобіржа, майнінг чи винагорода в іграх. Як отримати криптовалюту та заробляти на ній  Що буде, якщо ігнорувати повістки і не оновити дані в ТЦК  Спочатку — дощі: в Україні прогнозують потепління до +22 градусів  Мобілізація по-новому: ухилянтів попередили про найжорсткіше покарання  Як правильно оформити реструктуризацію кредиту і чому це потрібно робити  В Україну вже йде потепління: де в четвер пригріє, а де пройдуть дощі  Хакери КНДР крадуть криптовалюту на мільйони доларів і успішно відмивають, - Reutersвсі новини дня
Політика
Світ
06.05.2023 603

Путіна сховають, а параду на Красній площі не буде: прогноз експерта про святкування “Дня Перемоги” в Москві

Недавній запуск безпілотників над Кремлем може бути спробою “внутрішньої фронди” поставити Путіна у безвихідь.

c101d2d5cbe028370fc286de2c1b113d_06.05.23

Безпілотники, які начебто здійснили атаку на Кремль, можуть бути підставою для скасування військового параду на Красній площі в Москві. Це також дає можливість президенту РФ Володимиру Путіну не з’являтися на людях.

Таку думку висловив в ексклюзивному інтерв’ю ТСН.ua військовий експерт Олег Жданов.

“Я думаю, що Путіна сховають, тому що двійника розпізнати набагато легше, особливо коли він буде сидіти у світлу частину доби під сонцем, все можна буде розгледіти в деталях — і вушну раковину, і обличчя. Висока якість фотографій може дозволити зробити аналіз схожості обличчя”, - заявив експерт.

За його словами, поява дронів над Кремлем може мати два пояснення. Перший — це виправдання того, що Путін не піде на парад, а, можливо, і параду не буде.

Також, на думку Олега Жданова, запуск безпілотників над Кремлем може бути спробою “внутрішньої фронди” поставити Путіна у безвихідь та підвести його до зречення від влади.

“Росія зараз в такому становищі, що не можна просто віддати наказ і вивести війська з України. Сьогодні треба призначати цапа-відбувайла. Це повинна бути політична фігура вищого рангу. Тому що просто сказати, що Герасимов разом з Шойгу почали СВО і умовили Путіна, в це ніхто не повірить. Тому я думаю, що тут або внутрішня боротьба кланів Росії, або це спланована акція від команди Путіна в плані виправдання того, що, можливо, парад буде скасований або Путін взагалі на ньому не з’явиться”, - зауважив експерт.

Нагадаємо, раніше у Кремлі прокоментували нічну атаку 3 травня по головній резиденції російського диктатора Володимира Путіна, звинувативши Україну, яка нібито завдала удару безпілотниками.

Оценка материала:

5.00 / 2
Путіна сховають, а параду на Красній площі не буде: прогноз експерта про святкування “Дня Перемоги” в Москві 5.00 5 2
Політика / Світ
06.05.2023 603
Еще материалы раздела «Світ»