<
НОВИНИ ДНЯ: Як правильно обирати банк для розміщення депозиту: на що звернути увагу  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Росія готується до чотирирічної стагнації у сфері СПГ через західні санкції, - Reuters  Мобілізація по-новому: як та кого покарають, якщо не з'явився до ТЦК протягом 60 днів  Хто з українців зможе отримати паспорт за кордоном: перелік категорій чоловіків  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозки  США оголосили новий пакет допомоги Україні: що в ньомувсі новини дня
Бізнес
Економіка
07.05.2023 446

Криптобіржу Binance підозрюють у допомозі росіянам обходити санкції, - Bloomberg

Міністерство юстиції США почало розслідування щодо криптобіржі Binance через підозри, що майданчик дозволяв росіянам обходити санкції.

Про це повідомляє Bloomberg із посиланням на джерела.

Зазначається, що наразі перевіряється, чи не порушувала криптобіржа або її посадові особи обмеження, запроваджені через російське військове вторгнення в Україну. Розслідування здійснює кримінальний відділ міністерства.

Binance також обговорює з американським Мін'юстом попередні претензії на адресу біржі, повʼязані з обходом санкцій щодо Ірану.

Представники криптобіржі запевняють, що компанія повністю дотримується всіх американських та міжнародних санкцій. Вони наголошують, що платформа "є абсолютно нетерпимою до подвійної реєстрації, анонімних осіб та прихованих джерел грошей".

Нагадаємо, у Binance великий досвід роботи з користувачами у країнах, стосовно яких запроваджено обмеження. За інформацією Reuters, з 2018 році біржа, попри санкції США, обробила іранських транзакцій на суму 8 млрд доларів.

Оценка материала:

5.00 / 2
Криптобіржу Binance підозрюють у допомозі росіянам обходити санкції, - Bloomberg 5.00 5 2
Бізнес / Економіка
07.05.2023 446
Еще материалы раздела «Економіка»