<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Життя та Стиль
Особисті фінанси
08.05.2023 1395

Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 8-14 травня

Фінанси відіграють важливу — а для когось і першорядну — роль у житті кожного з нас.

afa63154617bd4a0eccc1d942c0fa06d_08.05.23

Добре, коли їх багато, і дуже погано, коли мало, і тут день на день не припадає. Кого очікує фінансовий успіх цього тижня – від 8 до 14 травня? Пише ТСН. 

Овен (21.03 – 20.04)

Фінансовий гороскоп для Овнів на тиждень

Для успішної професійної – та фінансової – діяльності представникам знака потрібна злагоджена та цілеспрямована команда: цього тижня їм вдасться її створити.

Телець (21.04 – 21.05)

Фінансовий гороскоп для Тельців на тиждень

Час сприятливий для планування витрат і шопінгу: навіть найбільші придбання у вигляді побутової техніки виявляться надзвичайно вдалими і довго служитимуть вірою і правдою.

Близнята (22.05 – 21.06)

Фінансовий гороскоп для Близнят на тиждень

Настав час платити за рахунками: незалежно від того, якої якості ваш борг – моральної чи матеріальної, – його необхідно повернути цього тижня, інакше наступного разу у кредиті відмовлять.

Рак (22.06 – 22.07)

Фінансовий гороскоп для Раків на тиждень

Будь-які фінансові операції виявляться вдалими, але особливу увагу потрібно звернути на нерухомість: можна як купувати, так і продавати — у будь-якому разі прибуток виявиться невід'ємною частиною угоди.

Лев (23.07 – 21.08)

Фінансовий гороскоп для Левів на тиждень

Сьогодні можна ризикнути і спробувати втілити в життя одну з нових ідей, навіть якщо вона здасться представникам знака важкоздійснюваною: велика ймовірність того, що саме вона принесе і гроші, і славу.

Діва (22.08 – 23.09)

Фінансовий гороскоп для Дів на тиждень

Наступний тиждень сприятливий для укладання важливих угод, підписання довгострокових договорів – особливо тих, які розраховані на тривалі перспективи у вигляді солідних дивідендів.

Терези (24.09 – 23.10)

Фінансовий гороскоп для Терезів на тиждень

Незважаючи на бажання взятися за новий проєкт, який має стати дуже вигідним із фінансової точки зору, поспішати з ним не варто – спочатку необхідно підбити підсумок усьому, що було розпочато раніше.

Скорпіон (24.10 – 22.11)

Фінансовий гороскоп для Скорпіонів на тиждень

З грошима в цей період необхідно поводитися вкрай обережно: почавши з, здавалося б, незначної покупки, можна настільки захопитися, що й не помітити, куди і як пішов увесь бюджет.

Стрілець (23.11 – 21.12)

Фінансовий гороскоп для Стрільців на тиждень

Великий ризик стати жертвою шахраїв, тому не варто носити з собою великі суми грошей, ходити в темний час доби безлюдними вулицями та провулками і вірити на слово неперевіреним людям.

Козоріг (22.12 – 20.01)

Фінансовий гороскоп для Козорогів на тиждень

Не варто переживати через порушення домовленостей, які дозволять собі ділові партнери: найімовірніше, саме таким способом доля готує представників знака до значно серйознішої угоди.

Водолій (21.01 – 18.02)

Фінансовий гороскоп для Водоліїв на тиждень

До можливої в цей час пропозиції добре заробити, особливо якщо для цього нічого не потрібно буде робити, необхідно поставитися з обережністю, згадавши, де зазвичай лежить безкоштовний сир.

Риби (19.02 – 20.03)

Фінансовий гороскоп для риб на тиждень для Риб

Важливо діяти відповідно до всього відомого принципу "більше справи, менше слів": представникам знака треба працювати, не поширюючись про свої плани – зі словами піде необхідна для роботи енергія.

Оценка материала:

5.00 / 2
Фінансовий гороскоп на тиждень: на кого зі знаків зодіаку чекає прибуток 8-14 травня 5.00 5 2
Життя та Стиль / Особисті фінанси
08.05.2023 1395
Еще материалы раздела «Особисті фінанси»