<
НОВИНИ ДНЯ: Байден може зняти свою кандидатуру з виборів: ЗМІ назвали заміну  Суди над Трампом: у чому звинувачують екс-президента та як це впливає на вибори  Фритата з кабачками: рецепт смачного сніданку  Данілов та інші: Росія оголосила у розшук низку колишніх українських топчиновників  Не розслабляйтесь. Птуха попередила, що в Україну йдуть заморозки, і назвала дні, коли температура буде найнижчою  В Україні прогнозують дощі із грозами та шквальний вітер  Контрнаступ: які проблеми мають вирішити ЗСУ, щоб підготуватисьвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
08.05.2023 12962

Коли в Україну прийде 25-градусне тепло: синоптики назвали дати

Погода вже скоро принесе двадцятиградусне потепління, якого так чекають українці. Поки ж весна в міру прохолодна, але незабаром все зміниться, прогнозують синоптики.

Що буде з погодою у травні та на початку червня - пише rbc.ua.

Коли потеплішає до +25 градусів

За прогнозом сайту Gismeteo, двадцятиградусне потепління чекає нас (згідно з прогнозом по Києву), лише в 20-х числах травня. До цього часу температура підвищуватиметься поступово.

Різких похолодань цієї весни вже не очікується, а от опадів в середині місяця буде чимало.

Після 20 травня і до початку червня очікується сонячна погода з показниками +20+25 градусів.

Ресурс Meteoprog дає більш оптимістичний прогноз. За даними синоптиків, вже з 15 травня в країні очікується потепління. І до початку червня показники будуть коливатися в межах +20+25 градусів.

В Укргідрометцентрі прогнозують, що Середня місячна температура у травні 2023 передбачається 14-18 тепла, в горах 10-13, що близько до норми.

Місячна кількість опадів очікується 35-72 мм, що в межах норми, на Закарпатті та Прикарпатті 132-170 мм, що дещо більше за норму.

Оценка материала:

5.00 / 2
Коли в Україну прийде 25-градусне тепло: синоптики назвали дати 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
08.05.2023 12962
Еще материалы раздела «Суспільство»