<
НОВИНИ ДНЯ: Путін та Сі Цзіньпін намагаються "проштовхнути" свою ідею закінчення війни в Україні  На вихідних в Україні потеплішає, але в багатьох регіонах пройдуть дощі  Від 18 травня для чоловіків зміняться правила перетину кордону: без якого документа не випустять  Рейтинг банків: де найбільше грошей українців  Прогноз погоди на 18-19 травня: де можливі дощі Температура повітря підвищиться.  Мобілізація з 25 років: у ЗМІ підрахували, на скільки тисяч збільшиться військо України  Мобілізація транспорту в Україні: Кабмін готує "сюрприз" для бізнесу – нардепвсі новини дня
Політика
Україна
08.05.2023 686

Буданов прокоментував замах на Прилєпіна та інших окупантів

Кирило Буданов відповів на запитання журналістів про смерті поплічників кремлівського режиму.

2548cce1131656c845aea316e6f8e28b_08.05.23

Очільник ГУР України Кирило Буданов підкреслив, що ліквідація росіян, які причетні до повномасштабної війни та смертей українців продовжиться у будь якій точці світу. Так він відповів на запитання іноземних журналістів про нібито причетність українських спецслужб до ліквідації низки російських публічних прихильників війни проти України, зокрема, замах на Захара Прилєпіна 6 травня. Пише ТСН. 

Про це пише пресслужба ГУР.

"Не продовжуйте цю тему. Все, що я прокоментую, це те, що ми вбивали росіян і будемо вбивати росіян будь-де на всьому світі до повної перемоги України", – підкреслив керівник ГУР.

Буданов також зауважив, що Російська Федерація вміє діяти в інформаційному просторі, тому навіть уявну ракетну атаку на Кремль окупанти показуватимуть як "перемогу", стверджуючи, мовляв, у такий спосіб запобігли найбільшій катастрофі в історії людства.

"Звучить як жарт, але росіяни сприймають такі дурниці” — резюмував очільник ГУР.

Нагадаємо, Кирило Буданов вже заявляв, що російські окупанти, які вчинили воєнні злочини в Україні, будуть знайдені та знищені.

Замах на Захара Прилєпіна: що відомо

У суботу, 6 травня, поблизу міста Нижній Новгород у Росії вибухнув автомобіль, у якому перебував російський пропагандист, письменник та українофоб, член партії "Справедлива Росія" Захар Прилєпін. Внаслідок вибуху загинув його водій, а сам Прилєпін отримав поранення – щодо стану його здоров’я надходить суперечлива інформація.

Представники "Атеш" взяли на себе відповідальність за замах.

Проте вже згодом у Росії затримали за підозрою в замаху на пропагандиста Прилєпіна 29-річного уродженця України Олександра Пермякова, він нібито визнав свою провину.

В Росії також заявили, що до підриву пропагандиста Прилєпіна має відношення США та Україна.

Оценка материала:

5.00 / 1
Буданов прокоментував замах на Прилєпіна та інших окупантів 5.00 5 1
Політика / Україна
08.05.2023 686
Еще материалы раздела «Україна»