<
НОВИНИ ДНЯ: Не тільки Донбас. Росія цього року хоче захопити Запорізьку область, - Павлюк  Путін, імовірно, хоче покарати Шойгу за недосягнення військових цілей Кремля, - ISW  Павлюк підтвердив, що у росіян є план захоплення Харкова і Сум  Похолодання і заморозки: погода в Україні 4 травня зміниться   Якщо Трамп знову стане президентом: Кулеба відповів, чи хвилюється він з цього приводу  У НАТО звинуватили Росію в зловмисних діях проти країн Альянсу  Портал в інший світ: біля берегів Мексики знайшли бездонну вирву з таємними тунелямивсі новини дня
Політика
Світ
09.05.2023 636

Захарова влаштувала істерику через заяву Буданова про вбивство росіян

Речниця МЗС РФ, у притаманній для росіян манері, втягнула у свій скандал США.

ab8a6542c8d859115fcda358bd36cdcf_09.05.23

Речниця російського Міністерства закордонних справ Марія Захарова влаштувала чергову історику через заяву голови української розвідки Кирила Буданова. Пише ТСН. 

Про це вона написала у себе у Telegram.

Захарові розлютило висловлювання голови Головного управління розвідки Кирила Буданова, який пообіцяв "вбивати росіян" до перемоги у війні з агресорами.

Речниця МЗС РФ, у притаманній для росіян манері, втягнула у свій скандал Сполучені Штати Америки та в чергове у всьому звинуватила Білий дім.

"Це прямий удар по Білому дому. Київський режим заявив про те, що адміністрація Байдена спонсорує тероризм", - написала Захарова.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що заступник голови Радбезу РФ Дмитро Медведєв пригрозив, що зі звинуваченими у замаху на російського пропагандиста Захара Прилєпіна може статися "нещасний випадок" у в'язниці.

Крім того, ми раніше інформували, що керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України генерал-майор Кирило Буданов заявив, що Росія намагається накопичити певний запас ракет для того, аби зірвати український контрнаступ.

Оценка материала:

5.00 / 1
Захарова влаштувала істерику через заяву Буданова про вбивство росіян 5.00 5 1
Політика / Світ
09.05.2023 636
Еще материалы раздела «Світ»