<
НОВИНИ ДНЯ: Рецепт зеленого борщу зі щавлем  Українців чекає більше сонця: якою буде погода з понеділка, 29 квітня  Стало відомо, коли перші F-16 з пілотами з'являться в Україні  Захід "прорвало" з допомогою Україні: все про зброю на мільярди, далекобійні ракети, ППО та хто ще вагається  В Україні 28 квітня подекуди дощитиме, вдень до +25°  10 найпопулярніших університетів України, куди всі рвуться вступити  "Дорога іграшка": у Повітряних силах розповіли про "рідкісний російський літак" Су-57 РФвсі новини дня
Політика
Україна
09.05.2023 673

Росіяни, втікаючи з Мелітополя, закрили продуктові магазини, - мер

Втікаючи з Запорізької області росіяни закривають продуктові супермаркети.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву мера Мелітополя Івана Федорова.

"У окупантів підпікає так, що тікають далі, ніж бачать, залишаючи людей на грані гуманітарної катастрофи", - сказав Федоров.

Він повідомив, що у Мелітополі та Бердянську раптово закрилися ворожі продуктові магазини "Мєра". Мешканці повідомляють, що донецький власник втік з Мелітополя.

"Цікаво, що напередодні таємничого закриття у "Мєрє" оголосили знижки на більшість товарів. Таку щедрість пояснювали "першим днем народження" магазинів. Перший став останнім?", - підкреслив мер.

Нагадаємо, раніше він повідомив, що в Мелітополі на центральній площі стоять автобуси, які вивозять окупантів та цивільних.

Крім того, 5 травня гауляйтер окупованої частини Запорізької області оголосив часткову "евакуацію" населення.

Оценка материала:

5.00 / 2
Росіяни, втікаючи з Мелітополя, закрили продуктові магазини, - мер 5.00 5 2
Політика / Україна
09.05.2023 673
Еще материалы раздела «Україна»