<
НОВИНИ ДНЯ: Буданов розкрив план зі знищення путінської армії в Україні  Допомога Україні від США: згідно з законопроєктом американська влада має розробити довгострокову стратегію підтримки  Перед вихідними дощів в Україні поменшає, але тепліше не стане  Чи зберігає Україна суверенітет та чи здатна ухвалювати власні рішення: думка громадян  Синоптики попереджають про сильні заморозки: де і коли суттєво знизиться температура  Україну накрило сильне похолодання: де 19 квітня будуть дощі, сніг та заморозки  Чехія планує передати Україні півтора мільйона снарядів до кінця року, - прем'єрвсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
10.05.2023 470

"Політичний конфлікт": у Львові спалахнув гучний скандал через молодиків, які на всю вулицю слухали путініста Лєпса

Слухали Лєпса на всю зону паркування, за що отримали нарікання від лів'янина.

91c5466825730b180b5fb1c4d67c5361_10.05.23

У Львові група чоловіків накинулася на хлопця після того, як він зробив їм зауваження щодо пісень, які вони слухали в автівці. З позашляховика лунала пісня співака та пропагандиста Лєпса. Пише ТСН. 

Інформація про це з’явилася на сторінці хлопця, на якого напали чоловіки.

Як стало відомо, інцидент стався біля пам'ятника Адаму Міцкевичу у Львові. Там на паркуванні стояв автомобіль Land Rover, в салоні якого перебували щонайменше три людини. З авто в цей момент голосно лунала пісня Лєпса.

Хлопець запитав у них, чи “нормально їм слухати москальську музику”, після чого ті спробували вирвати у нього з рук мобільний телефон, на який він знімав відео.

“Я вирішив зробити зауваження, тому ввімкнув камеру на телефоні і підійшов до пасажирського сидіння. Пасажир скрутив те позорисько, яке звучало, і намагався прислухатись до того, що я говорю. Це важливо, бо власник авто може "зіскакувати" і казати, що він не знає цього хлопця. Погодьтесь, коли ви когось підвозите, та людина не лізе до програвача. Так от, коли він розчув моє питання, то відразу ввімкнув "бика". Спробував вибити мені з рук телефон, збив з мене кашкет, а потім намагався вдарити в обличчя. Я ухилився, тому він просто мене "черкнув". Це все виключно російською мовою, під матюки і погрози, звісно. Тобто відразу агресія, ніякого діалогу”, - розповів хлопець.

За його словами, вже потім з автівки вийшов водій, який поводився більш адекватно.

“Я був з гітарою, тому на моє запитання про музику агресора він спитав "А єслі би твая музика била в зонє палітічіскіх канфліктав?". Тобто для цього чоловіка призовного віку війна - це "політичний конфлікт". Я пішов до патрульної поліції, яка стояла неподалік, а коли повернувся з поліцейським, то ці чуваки встигли перепаркувати авто на сусіднє місце і пішки втекти вулицями Львова. За порадою патрульного, я сьогодні написав заяву у поліцію. Проте як мені пояснили, це лише дрібне хуліганство і максимум - це адміністративна відповідальність. Тому прошу мені допомогти у пошуку цих "добродіїв". Не до кінця збагнув, що саме він називає "конфліктом", і дуже б хотів особисто уточнити деякі деталі”, - зазначив лів’янин.

Нагадаємо, що в одній зі шкіл Миколаєва, що під Львовом, 52-річна вчителька побилася з учнем 7-го класу через м'яч.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Політичний конфлікт": у Львові спалахнув гучний скандал через молодиків, які на всю вулицю слухали путініста Лєпса 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
10.05.2023 470
Еще материалы раздела «Суспільство»