<
НОВИНИ ДНЯ: Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  Путін хоче покарати Шойгу за нездатність досягти цілей у війні в Україні: в ISW назвали ознаки  Рецепт заварної лимонної паски  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  З якими хворобами можуть мобілізувати: Міноборони опублікувало список  Ходжес оцінив шанси України провести контрнаступ цього року  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозкивсі новини дня
Політика
Світ
09.05.2023 502

Піонтковський прогнозує останній парад російського "побєдобєсія" 9 травня: що буде опісля

Опозиціонер вважає, що після перемоги України у війні росіяни відзначатимуть 8 травня День пам'яті та примирення, як у Європі.

e6e40ad7852457a19775edd308d370d2_09.05.23

Російський опозиціонер Андрій Піонтковський переконаний, що парад у Москві 9 травня 2023 року стане останнім "побєдобєсієм" у Росії. Пише ТСН. 

Про це Піонтковський сказав у ефірі "24 каналу".

Опозиціонер вважає, що після перемоги України у війні для росіян усе зміниться. Зокрема, в РФ більше не буде так званого "Дня перемоги", натомість там почнуть відзначати 8 травня День пам'яті та примирення, як це відбувається у Європі.

"Це дійсно останній парад російського "побєдобєсія". Думаю, після перемоги України у росіян відбудеться переосмислення. Як у Європі, вони будуть відзначати 8 травня день пам’яті загиблих у Другій світовій війні. Парадів з лозунгами: "Ми можемо повторити" більше не буде", – розповів Піонтковський.

Окрім того, він вважає, що на цьогорічний парад 9 травня президент Росії Володимир Путін вирішив запросили лідерів інших країн, щоб начебто захистити себе. Опозиціонер зазначив, що це "дотепний задум – обкластися заручниками, як справжній терорист".

Нагадаємо, напередодні президент України Володимир Зеленський підписав указ про святкування 9 травня Дня Європи. Він також запропонував встановити 8 травня Днем памʼяті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Оценка материала:

5.00 / 2
Піонтковський прогнозує останній парад російського "побєдобєсія" 9 травня: що буде опісля 5.00 5 2
Політика / Світ
09.05.2023 502
Еще материалы раздела «Світ»