<
НОВИНИ ДНЯ: Є небезпека та ризики: у Гідрометцентрі спрогнозували погоду до кінця травня  В Україні запровадять QR-код замість військового квитка – Арахамія  Як зробити ідеальну тортилью на сніданок: рецепт від фудблогерки  Багато сонця і тепла, подекуди – трохи дощів: прогноз на середу  Шоколадна криза в Україні: наскільки здорожчають солодощі та чого очікувати  В яких областях найбільше ухилянтів і скількох вже доправили до ТЦК – дані Нацполіції  Ситуація не дуже хороша: синоптик про дощі в Українівсі новини дня
Політика
Світ
10.05.2023 453

"Війна триватиме": експерт проаналізував скупу промову Путіна на параді у Москві

На відміну від минулорічної промови, російський диктатор тепер не захотів казати, що так звана СВО була "єдиним правильним рішенням".

afc8b2f2615f25790670e49df4b335a6_10.05.23_1

Сьогодні зранку, на відміну від минулорічної промови на параді 9 травня, російський диктатор Володимир Путін вже не став казати, що проведення так званої СВО "було єдиним правильним рішенням". Пише ТСН. 

Крім цього, Путін під час промови цього року вирішив не погрожувати ядерною зброєю, а замість цього висловив думку, що хтось "готував новий поход на Росію та зібрав для цього всю неонацистську нечисть зі всього світу".

Що значить з військової точки зору занадто скупий виступ Путіна без традиційних погроз світові та Україні – про це в коментарі для ТСН.ua розповів колишній речник Генштаба ЗСУ Владислав Селезньов.

"Очевидно, що хизуватись Путіну немає чим. Втрати на фронті шалені, територіальних здобутків, починаючи з липня минулого року, аж ніяких. А розповідати про те, що вони взяли населений пункт, населення якого налічувало 10 тис. осіб – це смішно та принизливо для очільника ядерної країни", - розповів нам Владислав Селезньов.

За його словами, Путін зробив порожню коротеньку заяву тому, що насправді не було, про що казати. Разом з тим експерт, аналізуючи виступ Путіна, про наступні дії Росії проти України каже так:

"Війна триватиме. Путін ще мріє отримати певні геополітичні зиски від неї. Звісно, на це він буде витрачати всі наявні ресурси, якими володіє. Наполегливо буде працювати над цим. Навряд чи відмовиться від своїх планів. У нас інших варіантів немає: боронити нашу країну та нищити наших ворогів. Поки не знищемо та не їх приведемо до такого стану, коли вони будуть нездатні вести свою агресивну політику".

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що жителям Росії показали парад з українським озвученням.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Війна триватиме": експерт проаналізував скупу промову Путіна на параді у Москві 5.00 5 2
Політика / Світ
10.05.2023 453
Еще материалы раздела «Світ»