<
НОВИНИ ДНЯ: На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  Виробник модного одягу Hugo Boss продасть бізнес у Росії  Заплатити чи гальмувати: який штраф загрожує водію за перевищення швидкості  Коли білоруський диктатор піде "на спокій": відповідь Лукашенка  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Росія має конкретний план, як зірвати Саміт миру: Зеленський зробив заяву  Як правильно обирати банк для розміщення депозиту: на що звернути увагувсі новини дня
10.05.2023 399

В найближчі роки. Через високий рівень забруднення Індія готує заборону дизельних авто

Через високий рівень забруднення Індія повинна заборонити дизельні транспортні засоби до 2027 року.

gettyimages_1323903633_24_650x410_10.05.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Bloomberg.

Згідно з даними міністерства нафти, Індія має заборонити дизельні транспортні засоби в містах з населенням понад мільйон людей в рамках переходу нації до зеленої енергетики.

Зазначається, що відмова від бензину та дизельного палива в транспортному секторі Індії знизить глобальний попит на сиру нафту. За даними уряду, на дизельне паливо та бензин припадало трохи більше половини загального споживання нафти в Індії протягом минулого року.

Рекомендована заборона стосується чотириколісних транспортних засобів. Комісія також запропонувала до 2035 року відмовитися від мотоциклів, скутерів і триколісних дизельних засобів транспорту.

Відповідно до звіту під назвою "Зелена зміна", починаючи з 2024 року всі нові реєстраційні транспортні засоби для доставки по місту мають бути електричними.

Раніше ми писали, невідома індійська компанія перевозить російську нафту до Індії для "Роснєфті".

Нагадаємо, Європейський союз має припинити імпорт російського дизельного палива до блоку через треті країни.

Оценка материала:

5.00 / 2
В найближчі роки. Через високий рівень забруднення Індія готує заборону дизельних авто 5.00 5 2
Бізнес / Ринки та компанії
10.05.2023 399
Еще материалы раздела «Ринки та компанії»