<
НОВИНИ ДНЯ: Україні потрібно поповнити армію новими людьми: Годжес пояснив навіщо  Путін веде Росію до неминучого самознищення: що на це вказує вже зараз  Кожен водій має робити це перед виїздом, інакше – штраф  Салат із курячим філе, омлетними млинцями та огірками: оригінальний рецепт  Графік проведення НМТ у 2024 році. Як проходитиме та що варто знати випускникам  Заморозки повертаються до України: де та коли буде "мінус"  В Україні побільшало мільйонерів: у Раді повідомили деталівсі новини дня
Політика
Світ
11.05.2023 378

Данілов назвав країну, яка б стала наступною жертвою Росії після України: "Путін не зупинився б"

Данілов зауважив, що він не розуміє, чому деякі лідери держав прибули до Москви на парад.

3e1fafeb1dd6cd02001d52a243759370_11.05.23

Секретар РНБО Олексій Данілов розповів, що після окупації України Путін б не зупинився та почав війни проти інших незалежних держав. Він переконаний, що наступною жертвою російської агресії міг би стати Казахстан. Пише ТСН. 

Про це він сказав 9 травня в етері телемарафону.

Секретар РНБО додав, що Росія не має успіху у війні проти України. Проте, якби мала, то б не зупинилась на нашій державі.

"Я з упевненістю можу сказати про те, що якби у Путіна вийшло на території нашої країни, то наступним був би Казахстан. Більш того, він би не зупинився ні перед Вірменією, ні перед іншими країнами", - сказав Данілов.

Він також прокоментував візит лідерів Казахстану, Киргизстану, Туркменістану, Таджикистану, прем'єр-міністра Вірменії та білоруського диктатора на парад до Москви.

"Не знаю, що їх спонукало туди приїхати. Подивимося, як далі будуть розгортатися події", - сказав Данілов.

Нагадаємо, секретар Ради національної безпеки й оборони Олексій Данілов прокоментував парад у Москві, присвячений Дню Перемоги. Посадовець наголосив, що Путін має приймати на Красній площі мертвих окупантів, які "безславно і без честі загинули в Україні".

Оценка материала:

5.00 / 2
Данілов назвав країну, яка б стала наступною жертвою Росії після України: "Путін не зупинився б" 5.00 5 2
Політика / Світ
11.05.2023 378
Еще материалы раздела «Світ»