<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп має намір ініціювати збільшення оборонних бюджетів країн НАТО, - The Telegraph  Коли в Україну надійде більшість обіцяної зброї від союзників  Як працюватимуть банки 6 та 8 травня  Якою буде погода на Великдень: детальний прогноз на вихідні в Україні  На вихідних в Україні похолоднішає, - прогноз  В Україні на вихідних вдень до 24° тепла, на півночі та сході - нічні заморозки  Заморозки і антициклон Sven: синоптик розповіла про погоду на 4 травня в Українівсі новини дня
Політика
Світ
11.05.2023 344

Якби Росії вдалося захопити Україну, наступним був би Казахстан, - Данілов

Якби Росія змогла захопити Україну, то наступною країною, на яку б вона напала, став би Казахстан. Диктатор Володимир Путін не зупинився б лише на нашій державі.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву секретаря Ради національної безпеки й оборони України Олексія Данілова в ефірі телемарафону.

"Я з упевненістю можу сказати про те, що якби у Путіна вийшло на території нашої країни (захопити - ред.), то наступним був би Казахстан. Більш того, він би не зупинився ні перед Вірменією, ні перед іншими країнами", - сказав Данілов.

Він також зазначив, що нині ніякого успіху Росія у війні проти України не має.

"Те, що стосується фронту, то Бахмут, який вони вже скільки намагаються захопити, але це місто нашої честі, нашої гордості та наших героїв. Вони навіть на це не спромоглися", - підкреслив секретар РНБО.

Данілов також прокоментував візит президентів Казахстану, Киргизстану, Туркменістану, Таджикистану, прем'єр-міністра Вірменії та білоруського диктатора на парад до Москви.

"Не знаю, що їх спонукало туди приїхати. Подивимося, як далі будуть розгортатися події", - сказав він.

Нагадаємо, раніше секретар РНБО Олексій Данілов висміяв найкоротший військовий парад в Москві з нагоди 9 травня.

Оценка материала:

5.00 / 1
Якби Росії вдалося захопити Україну, наступним був би Казахстан, - Данілов 5.00 5 1
Політика / Світ
11.05.2023 344
Еще материалы раздела «Світ»