<
НОВИНИ ДНЯ: Швидка паска без метушні з тістом: рецепт пишної та смачної випічки  Коли День вишиванки 2024: дата, традиції і цікаві факти  Синоптики обіцяють теплий місяць: прогноз Укргідрометцентру на травень  У Зеленського про обмеження для чоловіків за кордоном: дистанційних документів не буде  Вівсяно-картопляні котлети: рецепт пісної страви  Синоптикиня повідомила, якою буде погода у Вербну неділю і на Великдень  Кулеба: повернення військовозобов'язаних до України є питанням справедливостівсі новини дня
Політика
Світ
11.05.2023 1372

"РФ окуповує нашу країну": президентка Грузії різко прокоментувала указ Путіна

Зурабішвілі назвали дії Путіна "неприпустими", поки він веде жорстоку війну в Україні та окуповує Грузію.

617b09a426ff03f4438cbac54bf8728a_11.05.23

У Грузії назвали рішення російського диктатора Володимира Путіна про скасування візового режиму та відновлення авіарейсів черговою провокацією, оскільки для цього потрібна згода самої країни. Пише ТСН. 

Про це написала президентка Грузії Саломе Зурабішвілі в Twitter.

"Чергова російська провокація! Відновлення прямого авіасполучення та скасування візового режиму з Грузією неприпустимі, поки Росія продовжує агресію проти України та окупує нашу територію!", - йдеться у її дописі.

Нагадаємо, російські пропагандисти із посиланням на фото указу повідомили, що очільник Кремля від 15 травня РФ скасовує візовий режим для громадян Грузії, окрім тривалого перебування для роботи та навчання. Також свої указом він зняв заборону на прямі авіаперельоти.

Оценка материала:

5.00 / 4
"РФ окуповує нашу країну": президентка Грузії різко прокоментувала указ Путіна 5.00 5 4
Політика / Світ
11.05.2023 1372
Еще материалы раздела «Світ»