<
НОВИНИ ДНЯ: Захід "прорвало" з допомогою Україні: все про зброю на мільярди, далекобійні ракети, ППО та хто ще вагається  В Україні 28 квітня подекуди дощитиме, вдень до +25°  10 найпопулярніших університетів України, куди всі рвуться вступити  "Дорога іграшка": у Повітряних силах розповіли про "рідкісний російський літак" Су-57 РФ  Росія може “розвалитися”: Патрушев назвав причину  В Україні температура повітря підніметься до +25: де та коли буде найтепліше  "Ухилянтами" автоматично можуть стати два мільйони чоловіків: що буде, якщо не оновити дані в ТЦКвсі новини дня
Політика
Світ
11.05.2023 807

"Час віддати в антиквар": радник Тихановської прокоментував стан здоров'я Лукашенка

Кожна зміна в здоров'ї Лукашенка – це державний секрет, наголосив радник Тизхановської.

875d3a3cfe477db767b4dbee7f4fcd8e_11.05.23

Радник білоруської опозиціонерки Світлани Тихановської Франак Вячорка зауважив, що здоров'я самопроголошеного президента РБ Олександра Лукашенка уже не перший рік погане.

Про це в радник Тихановської розповів в ефірі телеканалу "Київ". Пише ТСН. 

Втім, він наголосив, що будь-яка інформація про стан здоров’я Лукашенка тримається в секреті від суспільства.

"Здоров'я Лукашенка погане вже не перший рік. Ми бачимо, що він старіє і фізично і морально, час його віддати в антиквар. Що у нього точно, ми не знаємо. Все його лікування тримається в секреті. Чи то страшний рак, чи звичайний грип, люди будуть гадати, що це було. Кожна зміна в його здоров'ї – це державний секрет", - сказав він.

Лукашенко може мати серйозні проблеми зі здоров'я

Нагадаємо, білоруське видання Мотолько Помоги, яке займається розслідуваннями, зауважило, що Лукашенко має проблеми зі здоров'ям. Вони звернули увагу на незадовільний зовнішній вигляд білоруського диктатора під час параду у Москві 9 травня. Лукашенко мав нещасний вигляд та був із перебинтованою рукою. Окрім того, він був відсутнім на неформальному сніданку та обіді з іншими лідерами країн СНД.

Ввечері 9 травня вперше за 29 років диктатор не виступив із промовою на 9 травня. Замість нього її вимовив за його дорученням виступив міністр оборони Білорусі Віктор Хренін. Лукашенко стояв з боку, склавши руки. А видання "Наша Ніва" зауважило, що на останньому офіційному заході в Мінську у нього був хрипкий голос.

Ексміністр культури Білорусі, опозиційний політик Павло Латушко підтвердив, що Лукашенко дійсно хворий. Про це опозиціонер сказав "Апострофу".

Оценка материала:

5.00 / 2
"Час віддати в антиквар": радник Тихановської прокоментував стан здоров'я Лукашенка 5.00 5 2
Політика / Світ
11.05.2023 807
Еще материалы раздела «Світ»