<
НОВИНИ ДНЯ: В Росії могли створити ще одну армію для війни в Україні: деталі від ISW  Чи знизять в Україні мобілізаційний вік до 21 року: у Зеленського відповіли  Мобілізація по-новому: хто має оновити дані про авто в ТЦК і кому загрожує штраф до 60 тисяч  Спека та дощі в двох регіонах. Синоптики дали прогноз на 28 червня  Статус бронювання від мобілізації: в Міноборони зробили "неможливе можливим" в застосунку "Резерв+"  Завершення війни в Україні в пріоритеті. У Трампа назвали цілі у разі перемоги на виборах  Місцями дощі та навіть грози: прогноз погоди в Україні на 27 червнявсі новини дня
Політика
Україна
11.05.2023 396

У Пентагоні заявили, що підтримуватимуть Україну незалежно від успіху контрнаступу

США будуть підтримувати Україну стільки, скільки потрібно, незалежно від успіху майбутнього контрнаступу.

Про це спікер Об'єднаного комітету начальників штабів, полковник Дейв Батлер розповів в інтерв'ю РБК-Україна.

У Батлера запитали, чи можуть Україну примушувати до переговорів із Росією, якщо ЗСУ не здобудуть повної та абсолютної перемоги під час майбутнього контрнаступу.

На його думку, російські військові будуть здивовані, коли Сили оборони України пустять у хід отриману від союзників техніку та використають здобуті навички.

При цьому Батлер додав, що у внутрішніх дискусіях та у розмовах з головою Об'єднаного комітету начальників штабів Марком Міллі ніколи не йшлося про те, що "якщо українці не досягнуть того й того, значить, все".

"Як казав наш президент, як казали багато країн тут, ми будемо в цьому з українцями стільки, скільки буде потрібно. І це незалежно від конкретного прогресу, якого вони досягнуть у майбутньому наступі", - підкреслив полковник.

Оценка материала:

5.00 / 1
У Пентагоні заявили, що підтримуватимуть Україну незалежно від успіху контрнаступу 5.00 5 1
Політика / Україна
11.05.2023 396
Еще материалы раздела «Україна»