<
НОВИНИ ДНЯ: Тепла не чекати? Коли закінчиться травневий "льодовиковий період"  Веніславський розповів, як запуск е-кабінету вплине на черги в ТЦК та проходження ВЛК  Як приготувати мариновані огірки за 3 хвилини: блогерка перевірила популярний рецепт  В Україну йде потепління, але в середу погода ще піднесе неприємний сюрприз  Як помолитися про захист військових: найсильніші молитви-обереги для воїнів  Байден підписав закон, який забороняє імпорт з Росії збагаченого урану для атомних електростанцій  В Україні у середу переважно без опадів, подекуди заморозкивсі новини дня
Політика
Світ
13.05.2023 826

Президентка Грузії звинуватила уряд у лицемірстві у питанні відновлення авіасполучення з Росією

Вона зазначила, що уряд маніпулює, коли каже, що відновлення авіасполучення з Росією потрібно для захисту співвітчизників за кордоном.

04ab877da3643b6a99c28c18d57705b3_13.05.23

Президентка Грузії Саломе Зурабішвілі розкритикувала уряд країни, який має наміри нормалізувати стосунки з Росією. Пише ТСН. 

Про це повідомляє видання "Новости-Грузия".

"Ми повинні піклуватися про своїх громадян або колишніх громадян за кордоном, це має бути одним із пріоритетів і частиною комплексної стратегії. Але ми не маємо танцювати під дудку Кремля в обраний ним час!", - зазначила Зурабішвілі.

Вона нагадала, що уряд країни мотивує свої наміри нібито прагненням подбати про співвітчизників за кордоном.

"Цікаво, чому я не змогла за чотири роки переговорів з мін'юстом домогтися хоч якогось результату у спрощенні надання їм громадянства Грузії?", - запитує Зурабішвілі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Путін намагається “підкупити” владу Грузії тим, що скасовує російські візи для грузинських громадян та відновлює авіасполучення.

Крім того, ми раніше інформували, що Грузини повстали через рішення Росії скасувати для них візи, а президентка заявила про "прикриття поразки в Бахмуті".

Оценка материала:

5.00 / 2
Президентка Грузії звинуватила уряд у лицемірстві у питанні відновлення авіасполучення з Росією 5.00 5 2
Політика / Світ
13.05.2023 826
Еще материалы раздела «Світ»