НОВИНИ ДНЯ: Чому ІД вибрала Росію за ціль і чи є можливість нових терактів у РФ – відповідь Невзорова  Тост з авокадо та яйцем: корисний рецепт  У Польщі готуються скасувати виплати за розміщення українців: коли це буде  Перед вихідними в Україні пройдуть дощі та грози: прогноз на 29 березня  Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощівсі новини дня
Політика
Світ
12.05.2023 417

Трамп став посміховиськом через заяви про Україну — Болтон

Експрезидент США Дональд Трамп став посміховиськом через свої заяви про війну РФ проти України і не може бути переобраний з багатьох причин, заявив його колишній радник з нацбезпеки Джон Болтон.

За словами Болтона, республіканці заради блага США мають вимагати, щоб Трамп негайно та остаточно припинив свою президентську кампанію, повідомляє NV.ua.

«Трамп не може бути президентом з багатьох причин. Заради блага країни республіканці мають вимагати, щоб він негайно та остаточно припинив свою президентську кампанію», — написав він у Twitter.

Болтон заявив, що «Трамп став посміховиськом, вихваляючись, що може покласти край війні в Україні за 24 години відразу ж після поразки в суді у справі про сексуальні домагання та наклеп».

Трамп останнім часом зробив низку провокаційних заяв про Україну та війну. Наприклад, він сказав, що у разі переобрання до Білого дому нібито зможе закінчити війну РФ проти України «за один день».

Також він відмовився називати російського диктатора Володимира Путіна воєнним злочинцем у контексті війни Росії проти України. При цьому він назвав диктатора «розумним хлопцем».

Крім того, Трамп відмовився сказати, чи хоче він, щоб Україна перемогла у війні, яку проти неї розпочала Росія.

Оценка материала:

5.00 / 1
Трамп став посміховиськом через заяви про Україну — Болтон 5.00 5 1
Політика / Світ
12.05.2023 417
Еще материалы раздела «Світ»