<
НОВИНИ ДНЯ: До України йде довгоочікуване потепління: коли температура підвищиться до +20°  ЗСУ після отримання допомоги від США можуть почати наступальні дії - військовий експерт  Залужний залишає Україну: все про нову посаду ексголовкома ЗСУ  Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять: роз'яснення МЗС  Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло  Тихий співагресор Росії: чотири основні сценарії загроз з боку Лукашенка та Білорусі  Куди зник Путін: майор ЗСУ здивував прогнозомвсі новини дня
Політика
Україна
13.05.2023 446

Крилаті ракети дальнього радіуса дії Storm Shadow: Жданов пояснив, як їх використає Україна

Ці ракети можуть суттєво вплинути на перебіг бойових дій.

161e789296d122273d86c8641145dae1_13.05.23

Україна отримала від Великої Британії крилаті ракети дальнього радіуса дії Storm Shadow, які радник Комісії США з безпеки в Європі Пол Массаро вже назвав зброєю для перемог у війні,ЗСУ застосують під час контрнаступу. Пише ТСН. 

Про це "24 Каналу" заявив військовий експерт Олег Жданов.

За його словами, ракети дальнього радіуса дії Storm Shadow дозволять завадити логістиці ворога на території тимчасово окупованого Криму.

"Я думаю, що ціль номер 1 для цих ракет – Кримський міст. У неї дальність на базовому двигуні 500 кілометрів, а з додатковими баками – до 1000 кілометрів", – наголосив Жданов.

Жданов вважає, що потрібно зруйнувати міст, а потім методично зносити військові об’єкти в Криму, поки росіяни не проголосять капітуляцію.

"До слова, одне з завдань Гвардії наступу, що на базі Національної гвардії України, зачистка територій від окупантів", – підкреслив Жданов.

Нагадаємо, Британія передала Україні крилаті ракети великої дальності Storm Shadow, що підтвердив британський міністр оборони Бен Воллес.

Оценка материала:

5.00 / 2
Крилаті ракети дальнього радіуса дії Storm Shadow: Жданов пояснив, як їх використає Україна 5.00 5 2
Політика / Україна
13.05.2023 446
Еще материалы раздела «Україна»