<
НОВИНИ ДНЯ: Портников назвав причини, чому США нарешті проголосували за допомогу Україні  Байден у розмові з Зеленським дав дві важливі обіцянки: чого чекати Україні  В Україну повертається тепло - 23 квітня вдень уже буде до +21°  Погодний апокаліпсис: Україну накрив потужний циклон, що це означає  Швидкісний режим на дорозі: поліція нагадала про штрафи та пояснила, як їх уникнути  Чи буде початок квітня теплішим за останній місяць весни: метеорологиня про погоду у травні  "Не хвилюйтесь, точно будуть": посол Данії сказав, коли Україна отримає F-16всі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
13.05.2023 543

На українців чекає "сезон дощів" і потепління до +25: синоптик дав прогноз на травень

Українські синоптики розповіли, якою буде погода в нашій країні найближчими тижнями травня - заморозки зникнуть, натомість будуть дощі до 17 числа.

Про це повідомив ТСН. Пише "Апостроф".

За словами начальника відділу метеопрогнозів Укргідрометцентру В'ячеслава Білика, синоптична ситуація почне покращуватися вже до кінця цього тижня.

Заморозки припиняться у четвер, також не буде морозів уночі. З 15-17 травня в Україні буде дощова погода. Температура повітря поступово підніматиметься: від 12-17 до 20-25 градусів тепла.

Після 16-17 травня, починаючи з 15 травня, буде сезон літніх короткочасних дощів із грозами, зазначив Білик.

Раніше "Апостроф" розповідав, якою буде погода у Києві у травні та червні.

Оценка материала:

5.00 / 1
На українців чекає "сезон дощів" і потепління до +25: синоптик дав прогноз на травень 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
13.05.2023 543
Еще материалы раздела «Суспільство»