<
НОВИНИ ДНЯ: Трамп винен у кримінальній справі: чи зможе він балотуватися в президенти США  Допомога Україні від Швеції: Київ отримає два літаки РЛС  Зеленський сказав, чи збільшилася мобілізація після нового закону  В Україні буде багато дощів з грозами: прогноз погоди на початок червня  Україну в останній день весни накриють грози, а літо почнеться із спеки: синоптикиня дала прогноз  Весна прощається грозовими дощами: прогноз погоди в Україні в останній день травня  Не паркуйся де попало: який розмір штрафів за порушення правилвсі новини дня
Політика
Світ
13.05.2023 389

"Це втеча": у Пригожина сталася істерика після заяв Міноборони РФ про "перегрупування" військ під Бахмутом

Пригожин накинувся із жорсткою критикою на військове керівництво Росії.

577b4c8d420ad661f5fd3fdb7adfb595_13.05.23

Після успішних контрнаступальних дій українських військових у російському Міноборони заявили про "перегрупування" своїх сил у районі Бахмута, що викликало жорстку критику з боку ватажка "вагнерівців" Євгена Пригожина. Пише ТСН. 

Пригожин накинувся з жорсткою критикою на військове керівництво Росії після того, як спікер Міноборони Росії Ігор Конашенков у черговому "введенні" заявив про "перегрупування" російських військових в районі Бахмута для "займання більш вигідних рубежів".

Пригожин записав істеричне відео, в якому він заявив, що сам пояснить військовим, що це не "перегрупування", а втеча.

"Зараз я доїду до найближчого штабу, в якому я зможу пояснити і поясню, що це таке. Те, що сказав Конашенков, на жаль, це називається втеча, а не перегрупування", - сказав ватажок "вагнерівців".

Крім того, Пригожин визнав, що навіть повне захопленні Бахмута не дає нічого для російських агресорів.

"Взяття Бахмута Російською Федерацією не дає нічого. Тому що фланги сипляться, фронт провалюється. І спроба міністерства оборони в інформаційному полі якось згладити ситуацію приводить і призведе до глобальної трагедії для Росії", - заявив Пригожин.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Збройних силах розповіли про успіхи в Бахмуті та досягнення "однієї з головних цілей".

Крім того, ми раніше інформували, що 11 травня Пригожин заявив, що контрнаступ ЗСУ начебто вже почався і що українські військові проривають фланги ворога на Бахмутському напрямку.

Оценка материала:

5.00 / 1
"Це втеча": у Пригожина сталася істерика після заяв Міноборони РФ про "перегрупування" військ під Бахмутом 5.00 5 1
Політика / Світ
13.05.2023 389
Еще материалы раздела «Світ»