<
НОВИНИ ДНЯ: Уряд вирішив продати великий готель в центрі Києва  Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"  Глазур для паски: 11 хитрощів для ідеального приготування  Коли Поливаний понеділок 2024 року: дата, історія та звичаї свята  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Україна посилить дальні удари по Росії – командувач британської армії  Які дріжджі найкраще використовувати для випікання паскивсі новини дня
Політика
Україна
14.05.2023 760

Кабмін ухвалив постанову: в Україні змінили правила продажу автомобілів

Повторно сплачувати за номери з певною комбінацією цифр не доведеться, утім, є виняток.

2a7c986abf34e773a0f71597f1100760_14.05.23

Камбін ухвалив постанову, за якою українцям дозволили продавати автомобілі разом із номерними знаками. Згідно з нею, тепер під час укладання договору купівлі-продажу та в разі перереєстрації транспортного засобу в сервісному центрі МВС можна безкоштовно передати номери від попереднього власника новому. Пише ТСН. 

Про це інформують у МВС.

Там зазначили винятки:

  • з відповідною комбінацією цифр;
  • індивідуальні.

"Номерні знаки з відповідною комбінацією цифр – платні номерні знаки державної реєстрації – можна передавати лише за умови оплати їхньої вартості. Тобто в разі перереєстрації транспортних засобів, за якими вони закріплені, через зміну їхніх власників, коли покупець виявить бажання отримати ці ж платні номерні знаки, йому потрібно буде сплатити їхню вартість сервісному центру МВС", – розповіли в міністерстві.

Попри це і тут є виняток.

"Так, повторно платити за номери з певною комбінацією цифр не доведеться, якщо вони передаються між документально підтвердженими родичами", – резюмували в МВС.

Додамо, в Україні іспити на посвідчення водія будуть проходити за посиленим режимом. Автівки, на яких проходять практику, будуть обладнані відеофіксацією зі звуком та камерою спостереження.

Оценка материала:

5.00 / 1
Кабмін ухвалив постанову: в Україні змінили правила продажу автомобілів 5.00 5 1
Політика / Україна
14.05.2023 760
Еще материалы раздела «Україна»