<
НОВИНИ ДНЯ: Лукашенко таємно передав Азербайджану зброю перед війною з Вірменією — Politico  На вихідних погода в Україні почне змінюватися   На вихідних в Україні дощитиме майже в усіх областях  Перед вихідними в Україні знову задощить, - прогноз  Синоптикиня попередила, де найближчим часом пройдуть інтенсивні дощі та де вже 14 червня буде спека +31 градус  Дощі не припиняються: синоптик розказав, де та коли в Україні литиме  Коли в Україні очікувати повернення спеки: синоптикиня Діденко дала відповідьвсі новини дня
Політика
Світ
13.05.2023 410

Рада Безпеки ООН обговорить гуманітарні наслідки вторгнення РФ в Україну

Рада Безпеки ООН у понеділок, 15 травня, обговорить гуманітарну ситуацію в Україні, яка склалася через повномасштабне вторгнення Росії.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Укрінформ.

Гуманітарні питання розглядатимуться відповідно до пункту порядку денного засідань РБ на 2023 рік "Підтримання миру та безпеки України". Засідання розпочнеться о 10:00 за східноамериканським часом (о 17:00 за Києвом).

Основним обов’язком Ради Безпеки ООН є підтримання міжнародного миру та безпеки. Вона розслідує суперечки або акти агресії, які загрожують міжнародній дружбі і які можуть спровокувати бойові дії, безпосередній інтерес Ради Безпеки полягає в розв’язанні конфліктів мирними засобами, шляхом переговорів та угод.

Оценка материала:

5.00 / 1
Рада Безпеки ООН обговорить гуманітарні наслідки вторгнення РФ в Україну 5.00 5 1
Політика / Світ
13.05.2023 410
Еще материалы раздела «Світ»