НОВИНИ ДНЯ: Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпеці  Буданов про теракт під Москвою: Росія знала про підготовку щонайменше за місяць  В Україні 29 березня - дощі та сильний вітер, вдень до 16°  Чи мобілізують випускників перед вступом на магістратуру чи аспірантуру: відповідь Зеленського  Путін видав чергову хвору маячню: що сказав цього разу  Коли ховатимуть героїв на Військовому меморіальному кладовищі: у Мінветеранів назвали терміни  У частині України оголосили штормове попередження: де очікувати негодувсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
13.05.2023 715

Війну починають кадрові військові, а закінчують вчителі, бухгалтери, інженери, - Залужний

Війну починають кадрові військові, які мають навички та досвід, а закінчують вчителі, бухгалтери, інженери тощо.

imgonline_com_ua_resize_tb7avi7g17_650x410_13.05.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного в інтерв'ю журналісту Дмитру Комарову.

Залужний зазначив, що Україна під час повномасштабного вторгнення Росії втратила дуже багато людей, солдатів, кадрових командирів, які мали навички та досвід. Однак, за його словами, це особливість будь-якої війни.

"Війну починають кадрові військові, а закінчують вчителі, бухгалтери, інженери... Що зараз в принципі й відбувається ", - сказав головнокомандувач ЗСУ.

Нагадаємо, раніше головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний розповів, як українська армія готувалася до вторгнення РФ.

Оценка материала:

5.00 / 1
Війну починають кадрові військові, а закінчують вчителі, бухгалтери, інженери, - Залужний 5.00 5 1
Життя та Стиль / Суспільство
13.05.2023 715
Еще материалы раздела «Суспільство»