<
НОВИНИ ДНЯ: Штрафи й обмеження. Як будуть карати тих, хто не оновив дані у ТЦК  Уряд вніс зміни до порядку відправлення повісток поштою  Синоптики дали прогноз на липень: яка погода чекає на українців  Які зміни чекають на українців у липні: всі нововведення  Бензин подорожчав, дизель та автогаз подешевшали: як змінилися ціни на АЗС за місяць  Синоптики шокували прогнозом погоди на липень: вся Україна – в зоні ризику  Начальник штабу "Азова" не задоволений відповіддю ДБР щодо генерала Содолявсі новини дня
Політика
Україна
14.05.2023 563

Залужний розповів, скільки ще триватиме війна з Росією

Головнокомандувач Збройних сил зазначив, що Україна обовʼязково переможе російських загарбників.

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний дав свій прогноз відносно термінів завершення російської агресії проти України. Пише ТСН. 

Про це він заявив у своєму інтервʼю Дмитру Комарову.

Залужний зазначив, що Україна обовʼязково переможе російських загарбників, але для цього потрібно пройти ще "дуже довгий шлях".

"Я бачу, як це можна зробити (перемогти у війні проти Росії), бачу, що ще потрібно для цього зробити. Але точно знаю, що до перемоги ще дуже довгий шлях. Дуже довгий і складний", - сказав Залужний.

Крім того, Залужний підкреслив, що Україна тримається за рахунок людей, які тримають свої позиції та особисто створюють перемогу.

"Ми прийдемо до цього та обов'язково переможемо. Але знову хочу сказати, що поки що все тримається на плечах цих простих людей", — сказав Залужний і наголосив, що "роботи ще дуже багато".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що головнокомандувач ЗСУ генерал Валерій Залужний наголосив, що кадрові військові змушені були воювати проти Росії задовго до повномасштабного вторгнення — від літа 2014 року.

Крім того, ми раніше інформували, що головнокомандувач ЗСУ генерал Валерій Залужний з'явився на весіллі української пари в той час, коли російська пропаганда поширює фейки про його "загибель".

Оценка материала:

5.00 / 2
Залужний розповів, скільки ще триватиме війна з Росією 5.00 5 2
Політика / Україна
14.05.2023 563
Еще материалы раздела «Україна»