<
НОВИНИ ДНЯ: Штрафи й обмеження. Як будуть карати тих, хто не оновив дані у ТЦК  Уряд вніс зміни до порядку відправлення повісток поштою  Синоптики дали прогноз на липень: яка погода чекає на українців  Які зміни чекають на українців у липні: всі нововведення  Бензин подорожчав, дизель та автогаз подешевшали: як змінилися ціни на АЗС за місяць  Синоптики шокували прогнозом погоди на липень: вся Україна – в зоні ризику  Начальник штабу "Азова" не задоволений відповіддю ДБР щодо генерала Содолявсі новини дня
Політика
Україна
14.05.2023 425

Партизани "АТЕШ" ведуть розвідку на Луганщині і знижують військовий потенціал РФ

У русі "АТЕШ" розповіли про військові цілі в захоплених Ровеньках на Луганщині.

d982d8fe359d86a58df6262b52ad0d99_14.05.23

Партизанський рух "АТЕШ" веде розвідку нафтоскладу у тимчасово окупованому місті Ровеньки на Луганщині. Пише ТСН. 

Про це "АТЕШ" повідомляє у своєму Telegram-каналі.

"Військова інфраструктура ворога суттєво виведена з ладу. Це робота як військової розвідки, так і партизанських рухів подібних до "АТЕШ". Наші агенти повідомляють про важливість цього нафтосховища для росіян, поразка якого знизить військовий потенціал всього східного угруповання ворога", - йдеться у дописі.

В "АТЕШ" додали, що окупантам не вдасться зберегти свою логістику.

"АТЕШ" – військовий партизанський рух на тимчасово окупованих територіях України, а також на території Росії, створений українцями та кримськими татарами у вересні 2022 року внаслідок російського військового вторгнення.

Оценка материала:

5.00 / 2
Партизани "АТЕШ" ведуть розвідку на Луганщині і знижують військовий потенціал РФ 5.00 5 2
Політика / Україна
14.05.2023 425
Еще материалы раздела «Україна»