НОВИНИ ДНЯ: Байден і Зеленський анонсували ще одну зустріч за кілька тижнів  Дехто в США хоче змусити Україну віддати свої території Росії, - Гарріс  Трамп остаточно показав, що не допомагатиме України відбитися від Росії – Politico  Як приготувати рослинне молоко з горіхів: рецепт від фудблогерки  Археологи під час будівництва виявили давні скарби вікінгів  Захоплення Вугледара навряд чи дасть росіянам особливу оперативну перевагу, - ISW  Загарбники не встигнуть добудувати захисні споруди для Керченського мосту цього року — Плетенчуквсі новини дня
Політика
Європа
14.05.2023 477

У Rheinmetall повідомили, коли запрацює спільне з Україною підприємство з ремонту танків

Відповідна угода між підприємством та українським урядом була підписана напередодні.

b7dd301a53fcf587546a943341be3a07_14.05.23

Німецький концерн Rheinmetall повідомив, що спільне з Україною підприємство з ремонту танків та іншої військової техніки почне свою роботу вже з середини липня 2023 року. Пише ТСН. 

Про це інформує пресслужба концерну Rheinmetall.

У повідомленні вказується, що обидві сторони погодили всі деталі та підписали угоду. "Для початку — за умови офіційного схвалення — буде створено спільне підприємство, яке стане сполучною ланкою між Rheinmetall і наявним державним оборонним сектором України", - йдеться в повідомленні.

Вказується що закриття угоді планується на кінець червня 2023 року, а саме підприємство повинно почати свою роботу вже в середині липня 20223 року.

"Задоволення нагальних потреб України в її боротьбі за свободу і демократію в найкоротші терміни є для нас у Rheinmetall питанням першорядної важливості. Завдяки своєму досвіду і можливостям Rheinmetall має все необхідне, щоб стати цінним і сильним партнером України як у короткостроковій, так і в довгостроковій перспективі", - заявив генеральний директор Rheinmetall Армін Паппергер.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що один із найбільших виробників військової техніки та зброї в Німеччині концерн Rheinmetall заснував з українським “Укроборонпромом” спільне підприємство.

Крім того, ми раніше інформували, що "Укроборонпром" вироблятиме та розроблятиме важке озброєння та військову техніку спільно зі щонайменше шістьма країнами-членами НАТО.

Оценка материала:

5.00 / 2
У Rheinmetall повідомили, коли запрацює спільне з Україною підприємство з ремонту танків 5.00 5 2
Політика / Європа
14.05.2023 477
Еще материалы раздела «Європа»