<
НОВИНИ ДНЯ: Кілька областей накриють дощі: синоптики дали детальний прогноз на вихідні в Україні  План Путіна щодо "перемир'я": Шольц назвав справжню мету диктатора  Як приготувати смачну шакшуку на сніданок: рецепт від фудблогерки  Синоптики прогнозують теплий липень  IKEA повертається в Україну: що відомо  Коли закінчиться війна в Україні: Зеленський зробив нову заяву  Неймовірна спека. Синоптики дали прогноз на вихідні в Українівсі новини дня
Політика
Україна
14.05.2023 543

"Це зупинило б будь-яку країну": Залужний розповів про шалені втрати росіян

Величезна кількість втрат, які росіяни зазнали за увесь період повномасштабної війни свідчить про те, що Кремлю байдуже на життя своїх громадян.

835b1b3e243f29ef472ddfe976f00583_14.05.23

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний розповів, що втрати, які зараз несе Росія, мали б зупинити будь-яку країну від продовження бойових дій. Пише ТСН. 

Про це він розповів у спецпроєкті Дмитра Комарова "Рік. За кадром".

"Виходячи з того, що ми бачимо з кількості їхніх втрат, просто подивитися, що там залишається на полі бою... Такі втрати зупинили б будь-яку країну від подальших дій. 15 тис. втрат в Афганістані поставили на коліна Радянський Союз. Зараз кількість втрат РФ на багато і багато більша, і воно не зупиняє. І висновок тільки один: найдешевше, що є в цій країні - людське життя, а у нас навпака - це найдорожче", - наголосив Залужний.

Зазначимо, головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний також заявив, що масштаб війни, яка зараз триває в Україні, відповідає і Першій світовій, і Другій світовій війнах.

Оценка материала:

5.00 / 2
"Це зупинило б будь-яку країну": Залужний розповів про шалені втрати росіян 5.00 5 2
Політика / Україна
14.05.2023 543
Еще материалы раздела «Україна»