<
НОВИНИ ДНЯ: "Здувся та перевзувся": в РФ засудили Трампа, який не завадив Конгресу проголосувати за виділення допомоги Україні  Через затримку Конгресом допомоги Україна втратила території на сході, – Білий дім  Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни  Як зробити різнокольорові яйця за допомогою натуральних барвників  В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Уряд вирішив продати великий готель в центрі Києва  Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів", і пригрозив "ядеркою"всі новини дня
Політика
Світ
14.05.2023 539

Зеленський нагадав, що Трамп не завершив війну в Україні, коли був президентом

Зеленський зустрічався з Дональдом Трампом, коли він був ще президентом США.

1880b6c416a51c9a626a54c086fb7a91_14.05.23

Президент Володимир Зеленський заявив, що експрезидент США Дональд Трамп, який обіцяв закінчити війну в Україні за 24 години після обрання на новий строк, коли він був у Білому домі, то не зміг завершити війну, яка тривала вже тоді. Пише ТСН. 

Про це голова держави заявив під час інтервʼю італійським ЗМІ.

Зеленський заявив, що зустрічався з Дональдом Трампом, коли він був ще президентом США.

"Тоді не було повномасштабного вторгнення, але була війна. … Я не впевнений, що він тоді був глибоко в цьому питанні, але він не вирішив це питання", - сказав Зеленський.

Він зазначив, що питання війни ніхто не вирішив, тому російський диктатор Путін вирішив, що він може "попрацювати" з країнами та "піти далі".

"Це питання ніхто не вирішив. І через те, що ніхто не вирішив, ми не змогли вийти з цієї ситуації, Путін і отримав сигнал: "Тобто можна так. Трішечки треба почекати, треба попрацювати з країнами і можна піти далі". Ось чому він пішов далі", - сказав Зеленський.

Нагадаємо, раніше колишній очільник Білого дому Дональд Трамп заявив, що закінчить війну в Україні за 24 години, якщо його оберуть президентом США. Також він "анонсував" Третю світову війну.

Крім того, ми раніше інформували, що скандальний прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив, що війни в України вдалося б уникнути, якби б колишній президент США Дональд Трамп залишився при владі.

Оценка материала:

5.00 / 1
Зеленський нагадав, що Трамп не завершив війну в Україні, коли був президентом 5.00 5 1
Політика / Світ
14.05.2023 539
Еще материалы раздела «Світ»