<
НОВИНИ ДНЯ: Як приготувати смачне печиво з какао  На тепло доведеться почекати: в Україні поки що буде холодно та дощитиме, але потепління вже скоро  Коли в Україні потепліє: синоптик назвала період  Зміна міністра оборони РФ - підготовка Кремля до затяжної війни в Україні, - ISW  У вівторок в Україні буде холодно: де очікувати заморозки  В Україні 14 травня, подекуди дощитиме, вдень до +16°  Заморозки триватимуть: прогноз погоди на вівторок, 14 травнявсі новини дня
Політика
Україна
14.05.2023 2044

Залужний: перемога - звільнення всієї території України від росіян, але й цього замало

Україна для перемоги у війні має не лише деокупувати усі свої території, а й створити умови, за яких нове вторгнення більше ніколи не повториться.

_zaluzhniy_gettyimages_1235974389_4_650x410_14.05.23

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного в інтерв'ю журналісту Дмитру Комарову.

"Наша перемога - це, однозначно, звільнення всієї окупованої території України. Усю територію має бути звільнено, але цього замало. Україна як держава має зробити все, щоб усе, що почалося 24 лютого 2022 року, ніколи не повторилося", - наголосив Залужний.

Він зазначив, що мають бути відбудовані такі порядки, за яких Росія ніколи не матиме можливості повторити свою агресію. Тому, за словами головнокомандувача, перемога для України - це деокупація та потужні, сучасні, великі Збройні сили.

"І світова історія знає держави, які живуть та показують, що їх краще не чіпати. Україна має стати такою державою", - уточнив Залужний.

Нагадаємо, раніше президент України Володимир Зеленський заявляв, що він вірить у перемогу нашої країни у війні до президентських виборів у 2024 році.

Також ми писали, що за словами міністра оборони України Олексія Резнікова, наша країна вже цього року хоче переламати ситуацію на полі бою.

Оценка материала:

5.00 / 3
Залужний: перемога - звільнення всієї території України від росіян, але й цього замало 5.00 5 3
Політика / Україна
14.05.2023 2044
Еще материалы раздела «Україна»