<
НОВИНИ ДНЯ: РФ припинила використовувати Кримський міст для постачання зброї на фронт, - The Independent  Сі Цзіньпін повідомив, за якої умови підтримає мирну конференцію щодо України  "Безвідповідальна риторика". Пентагон відреагував на майбутні ядерні навчання РФ  Синоптикиня попередила про заморозки: де суттєво опуститься температура  Байден може зняти свою кандидатуру з виборів: ЗМІ назвали заміну  Суди над Трампом: у чому звинувачують екс-президента та як це впливає на вибори  Фритата з кабачками: рецепт смачного сніданкувсі новини дня
Політика
Росія
15.05.2023 370

Пригожин прогнозує солдатські бунти в Росії

Коли російський солдат зрозуміє, що відбувається навколо і в якій трагедії його кинули, тоді владі РФ стане непереливки, зазначив Євген Пригожин.

5fcea03002138d610d2e5177f6e7a02d_15.05.23

Власник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин впевнений, що Росію чекають солдатські бунти. Пише ТСН. 

Про це повідомляє "Цензор.НЕТ" із посиланням на пресслужбу компанії "Конкорд".

Власник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин впевнений, що Росію чекають солдатські бунти.

"У цій війні, безмозкій, єдиний святий і абсолютно невинний у всіх про***ах - це російський солдат, якого кинули на свавілля долі і вирішили, що він повинен гинути так, як їм подобається з їхніх кабінетів червоного дерева. І тому коли цей російський солдат зрозуміє, що відбувається навколо, підніме голову, я впевнений, що він розбереться, хто його підставляє, і порве дупу на фашистський знак винним у тій трагедії, в якій його кинули", - заявив Пригожин.

Тим часом власник ПВК “Вагнер” Євген Пригожин далі продовжує роздувати конфлікт. Він написав звернення до міністра оборони Росії Сергія Шойгу і запросив його особисто відвідати Бахмут та оцінити ситуацію, яка там склалася.

Нагадаємо, на думку політтехнолога Михайла Шейтельмана, очільник "вагнерівців" Євген Пригожин може готувати державний переворот у Росії.

Оценка материала:

5.00 / 2
Пригожин прогнозує солдатські бунти в Росії 5.00 5 2
Політика / Росія
15.05.2023 370
Еще материалы раздела «Росія»