НОВИНИ ДНЯ: Тост з авокадо та яйцем: корисний рецепт  У Польщі готуються скасувати виплати за розміщення українців: коли це буде  Перед вихідними в Україні пройдуть дощі та грози: прогноз на 29 березня  Зеленський про фронт: ситуацію стабілізували, але назріває новий наступ Росії  Скільки можна зберігати борщ в холодильнику, щоб він лишався смачним та їстівним  Народний синоптик Діденко попередила про різку зміну погоди в Україні — де очікувати дощі  Зеленський про народжуваність під час війни: головне питання у безпецівсі новини дня
Життя та Стиль
Суспільство
15.05.2023 760

Що зірки нам пророкують: гороскоп на 15-21 травня 2023 року

Яскравий та позитивний тиждень, вже від понеділка відчуваються зміни на краще.

a915473615155d70b15bfe7c2c82843e_15.05.23

Час вирішення проблем, розширення та примноження ресурсів, відкриття нових можливостей! Не упускайте жодної пропозиції для додаткового заробітку. Робота кипітиме, і визнання ваших заслуг не змусить на себе чекати. Пише ТСН. 

15 травня закінчується період ретроградності Меркурія, цього дня планета стаціонарна, що дозволяє вийти на старт. Від 16 травня багато справ отримують "зелене світло", процеси прискорюються, настрої в суспільстві покращуються. Настав час структурувати свої думки та мрії, скласти чіткі плани дій.

16 травня о 20:20 за київським часом Юпітер входить у знак Тельця – починається період прогресу у професійних справах, фінансовій сфері, майнових питаннях. Триватиме транзит до 26 травня 2024 року. У цей час поступово стабілізуються ціни, з'явиться визначеність у майбутньому. Взаємини між людьми у всіх сферах суспільного життя складатимуться набагато гармонійніше.

19 травня о 18:53 молодик у Тельці обнулює негативні енергії попереднього місячного циклу. Будь-які починання розвиватимуться успішно, якщо працювати не покладаючи рук. Цей молодик має потужну позитивну енергетику, вселяє впевненість, сприяє поліпшенню самопочуття.

20 травня о 18:32 Марс входить у знак Лева до 10 липня. Планета допоможе розкрити свої найкращі якості у творчій сфері, закріпити досягнуті результати, набути популярності. Це чудовий час для ініціативних людей, які мають чітку мету та готові дотримуватися її.

21 травня дуже сильний день: о 10:09 Сонце входить у знак Близнята, привносить легкість у сферу взаємин, активність у пошуку нових ідей та пізнання нових сфер. Негативний бік транзиту у тому, що люди схильні працювати у режимі багатозадачності. А це заважає якісно закінчити хоча б одне із завдань, ніж робити це поступово.

Більше про астрологію ви можете знайти на YouTube-каналі астрологині Марини Скаді (Марини Соколової).

ОВЕН

Тиждень домашніх клопотів та турбот про близьких людей. Можливо, вам не дуже хочеться займатися рутинними справами, але, як кажуть, час настав! Очікуються великі витрати, але й прибутки помітно збільшаться. Ви зможете завершити найскладніші проєкти та допомогти колегам. Керівництво оцінить вашу завзятість та працьовитість, запропонувавши вигідне відрядження. Службовцям варто змінювати роботу тільки у разі вигіднішої пропозиції. Вдалими будуть проєкти, у яких беруть участь іноземні партнери.

ТЕЛЕЦЬ

Гроші надходитимуть із різних джерел: партнерів із бізнесу, друзів, чоловіка. З'явиться можливість позичити велику суму у друзів чи банку. Підприємцям доведеться поборотися із жорсткою конкуренцією. Будьте обережними та уважними у діловій сфері, оскільки бізнес або кар'єра може опинитися під загрозою через нечесних партнерів. Однак у важкий момент на допомогу прийде друг чи добрий знайомий, який дасть кілька слушних порад, а також підтримає фінансово.

БЛИЗНЯТА

Любовні стосунки не надто турбують вас зараз, оскільки в цій сфері все стабільно. Зараз ви більше захоплені роботою, але місце для романтики та сімейних справ таки варто знайти. Самотнім людям варто звернути увагу на знайомого, який давно відчуває до вас симпатію. Давно сформовані пари нарешті досягнуть піку гармонії та насолоди одне одним. Якщо у минулому були образи та непорозуміння, у цей період вдасться їх подолати. Насолоджуйтесь сьогоднішнім днем та спілкуванням одне з одним.

РАК

Тиждень підходить для укладання шлюбу, сімейних урочистостей, поїздок на відпочинок або до батьків. Загалом ваше здоров'я досить міцне, проте остерігайтеся стресів, щоб не захворіти. Діти будуть тішити своїми успіхами у навчанні, кохана людина розкриє себе з кращого боку. Ви сповнені енергії та готові рішуче діяти. Беріть ініціативу у свої руки, пропонуйте новації начальству. Рівень доходів зараз повністю залежить від вашої особистої активності та завзятості.

ЛЕВ

Можливо, ваші успіхи в першій половині місяця вас не тішили, але цей тиждень дасть вам довгоочікувані результати. Вчергове ви можете зіткнутися з протидією конкурентів, які завзято претендуватимуть на те, що ви вважаєте своїм. Однак ви сильні у цей період і зможете здобути перемогу над недоброзичливцями. У бізнесі зараз найкращий час, щоб розширюватись, шукати серйозних інвесторів. Ваші починання підтримають впливові знайомі, які допоможуть вирішити всі питання з документами та просуванням проєктів.

ДІВА

Попри невеликий застій у справах та зниження прибутку в бізнесі, зараз найкращий час, щоб щось змінити у своїй професійній діяльності та просунутися вгору кар'єрними сходами. Гарний час для вирішення юридичних питань, звернення за допомогою до зарубіжних партнерів. Ваш організм практично невразливий зараз і гарний настрій гарантований. Скористайтеся високим енергетичним статусом, щоб зайнятися спортом та отримати бажані форми тіла.

ТЕРЕЗИ

Наявні взаємини проходять випробування на міцність. Це непростий період, як для романтичних партнерів, так і для подружжя, яке давно у щлюбі. Можливо, виявляться: дратівливість, претензії одна до одної, моральна втома, фінансові непорозуміння. Освіжити любовні взаємини допоможуть спільні прогулянки на природі, відвідування цікавих заходів, подорожі. Романтична вечеря посилить почуття та дасть привід для відвертих зізнань.

СКОРПІОН

Сімейні союзи будуть оточені побутовими турботами і турботою про маленьких дітей. Можливі проблеми зі здоров'ям у літніх батьків. У низці випадків розбіжності будуть пов'язані з дітьми, і переважно це стосується пар, які мають спадкоємців від різних партнерів. Водночас сперечатися зараз абсолютно марно. Краще перечекати негативного періоду, щоб не наламати дров. У цей період вам вдасться залагодити майнові суперечки із родичами, переїхати до нової квартири.

СТРІЛЕЦЬ

У цей період активні люди знову зіткнуться із проблемами через необхідність зробити складний вибір. Здавалося б, багато подолано, але зараз доведеться знову повертатися до колишніх питань і вирішувати складні завдання. Крім цього, можливі й несподівані перевірки, що загальмує далекосяжні плани, але не скасує їх зовсім. Головне для вас зараз – сформувати чітку думку щодо важливих для вас питань, вирішення яких назріло. Це вимагатиме деякого часу, але, як кажуть, тихіше їдеш – далі будеш.

КОЗОРІГ

Можете зіткнутися з жорсткою конкуренцією, проте ваші позиції досить сильні, і нічого, крім нервового стресу, вам не загрожує. Багато підприємців продовжать розширення справи, і важливою статтею майбутніх витрат стануть справи господарські, і навіть різні операції з нерухомістю. Можливо, для цього доведеться залучити кошти збоку. Є ймовірність повернення колишніх взаємин, але довіряти почуттям, що знову наринули, все ж таки, неварто.

ВОДОЛІЙ

Щоб добре заробити, не сидіть на місці. Ви маєте великий потенціал, тому задіюйте всі ресурси для збільшення доходів. У любовних справах не все складатиметься ідеально. У наявних стосунках є проблеми, які морально пригнічують. Вирішити їх так швидко не вийде через взаємні образи і претензії, що накопичилися, тому варто зробити паузу і добре обміркувати перспективи вашого союзу. Уникайте ідеалізації коханого, щоб не потрапити у пастку зайвих очікувань.

РИБИ

Тиждень насичений подіями в особистому житті. Ймовірно, назріває потреба у відвертій розмові з коханою людиною, намагайтеся бути об'єктивними та зрозуміти почуття партнера. Якщо ви самотні, то на вас чекає бентежливе знайомство з унікальною людиною, яка, найімовірніше, не стане постійним супутником, але надихне на нові звершення. Однак необхідно бути перед очима, серед людей, а не сидіти від ранку до вечора вдома. Також активність у соціальних мережах та на сайтах знайомств збільшить шанси на успіх.

Оценка материала:

5.00 / 2
Що зірки нам пророкують: гороскоп на 15-21 травня 2023 року 5.00 5 2
Життя та Стиль / Суспільство
15.05.2023 760
Еще материалы раздела «Суспільство»