<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
15.05.2023 389

В Офісі президента прокоментували можливий обмін зрадника Богуслаєва

Такий обмін був би справедливим для українців, які наразі перебувають у російському полоні.

61fe8f2dff58bdc8a7bed5dfee5e56d0_15.05.23

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк прокоментував повідомлення про те, що колишній президент "Мотор січі" В'ячеслав Богуслаєв може бути обміняний на тисячу українських полонених військових. Пише ТСН. 

В ефірі телемарафону він заявив, що такий обмін був би справедливим для українців, які наразі перебувають у російському полоні.

"Але перед тим, як щось зробити з Богуслаєвим, мені здається, треба зафіксувати його новий юридичний історичний статус…, це класичний максимально мерзотний зрадник. Це треба зафіксувати у вироку суду… А після цього можемо обміняти цю істоту на наших героїв", - сказав Подоляк.

Крім того, він розповів, чи може такий обмін зашкодити Україні.

"Він уже все злив… І сьогодні, я думаю, коли з ним працюють наші слідчі, вони точно будуть розуміти, коли, що, в якому обсязі та яку інформацію він вже розкрив… Зараз ми говоримо про цей обмін гіпотетично, але якби стояло питання віддати людину, яка точно вже не має секретів і вже все злила, то я б обрав шлях обміняти цю людину…", - зауважив Подоляк.

Нагадаємо, раніше секретар РНБО Олексій Данілов не виключає, що колишнього президента "Мотор Січі" В'ячеслава Богуслава, підозрюваного у держзраді, можуть внести до списків на обмін до країни-агресорки РФ.

Крім того, ми раніше інформували що запорізька компанія "Мотор Січ" під керівництвом В'ячеслава Богуслаєва, якого звинувачують у співпраці з РФ, продавала авіаційні двигуни підприємствам Ірану.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Офісі президента прокоментували можливий обмін зрадника Богуслаєва 5.00 5 2
Політика / Україна
15.05.2023 389
Еще материалы раздела «Україна»