<
НОВИНИ ДНЯ: В Україні об'єднують університети. Навіщо це роблять і хто підпаде під укрупнення  Тепле, проте не спекотне: синоптикиня розповіла, чого чекати від погоди цього літа  Перед вихідними в Україні будуть дощі та грози: де знадобиться парасолька   На 26 квітня в Україні прогнозують дощі та грози  В Україні 26 квітня дощі та грози, на південному сході прогріє до 26°  Частину областей накриють дощі, попереджають про грози й туман: погода на 26 квітня  Прогноз погоди на 26 квітня: де знову очікуються сильні заморозкивсі новини дня
Політика
Україна
15.05.2023 516

В Міноборони РФ підтвердили смерть двох полковників під Бахмутом

Полковники окупаційних військ РФ були ліквідовані на Донеччині.

50fbc769ed7f2f25f6141e422e3bda8c_15.05.23

Представник Міноборони РФ Ігор Конашенков заявив про смерть двох полковників, які воювали проти Збройних сил України під Бахмутом на Донеччині. Пише ТСН. 

Про це пише пропагандистське видання "ТАСС".

Командира 4-ї мотострілецької бригади полковника В'ячеслава Макарова, який керував військами Росії в районі населеного пункту Іванівське, було ліквідовано під час штурму.

За словами Конашенкова, командир загинув під час евакуації з поля бою через важкі поранення.

В Бахмуті також ліквідували заступника командира армійського корпусу з військово-політичної роботи полковника Євгена Бровка під час штурму. Окупант загинув через множинні осколкові поранення.

Нагадаємо, ЗСУ завдали удару по розташуванню російських загарбників неподалік від Бахмута. Внаслідок прильоту було ліквідовано приблизно 20 загарбників, серед яких був командир та начальник штабу бригади і один з заступників командувача 2 АК.

Оценка материала:

5.00 / 2
В Міноборони РФ підтвердили смерть двох полковників під Бахмутом 5.00 5 2
Політика / Україна
15.05.2023 516
Еще материалы раздела «Україна»