<
НОВИНИ ДНЯ: Що треба знати водіям мотоциклів та скутерів про власну безпеку: поради поліції  Коли в Україні почне спадати спека: синоптикиня назвала дати  Повістки поштою, відключення світла, вступна кампанія: що зміниться в липні  Відверто про війну, переговори з Путіним та перемогу: що говорив Зеленський в інтерв’ю The Philadelphia Inquirer  Зеленський анонсував переговори з партнерами щодо дозволу на удари по аеродромах РФ  Спека до +37. Синоптик дала прогроз погоди в Україні на 2 липня  Липень в Україні розпочнеться зі спеки до +37: прогноз від синоптикинівсі новини дня
Політика
Україна
15.05.2023 481

Поводить себе як загнаний щур: Маломуж заявив про "момент істини" для Путіна

На думку ексрозвідника, Путін не звертатиме увагу на втрати окупантів на фронті, навіть якщо загине і пів мільйона росіян.

2123f8374cb4cb80c3b1ff3f34eb3ec6_15.05.23

Російський диктатор Путін зараз – як загнаний щур. Він намагається у будь-який спосіб врятуватися, тому не рахується з втратами. Пише ТСН. 

Про це заявив генерал армії, керівник Служби зовнішньої розвідки України у 2005-2010 роках Микола Маломуж, передає FREEДОМ.

“Падіння економіки, втрати живої сили, техніки, економічні санкції — це, звичайно, перспектива розвалу країни. Я пам’ятаю по Афганістану, коли в Радянському Союзі почалося бродіння, коли вже прийшло розуміння, що це несправедлива війна, плюс величезні втрати. Так само в багатьох точках світу було, коли велися війни, починаючи ще з В’єтнамської. Колосальні втрати змушували і Радянський Союз, і США, й інші країни припиняти війну. Але сьогодні ми бачимо неадекватність керівника Путіна і, насамперед, звичайно, його режиму. Він уже поставив у пріоритет будь-яким способом чогось домогтися”, — сказав Маломуж.

На думку ексрозвідника, Путін не звертатиме увагу на втрати окупантів на фронті, навіть якщо загине і пів мільйона росіян. Путін, як загнаний щур, намагається зараз у будь-який спосіб вийти із ситуації, каже Маломуж.

“Для нього (Путіна, — Ред.) це став ніби момент істини: або він переможе, або він фактично програє. Але він вважає, що це завдання повинні вирішити за будь-якого розкладу (у районі Бахмута, — Ред.). Вони кидали туди і “вагнерівців”, і різних найманців, і мобілізованих, і найкращі частини ВДВ, і десантно-штурмові бригади, і морську піхоту. Нічого не вийшло. Це ще більше його змушує до скоєння злочину — знищення самих росіян на полі бою”, — підсумував колишній керівник Служби зовнішньої розвідки.

Раніше Микола Маломуж пояснив, навіщо у Кремлі постійно заявляють, що "не починали воювати всерйоз".

Оценка материала:

5.00 / 1
Поводить себе як загнаний щур: Маломуж заявив про "момент істини" для Путіна 5.00 5 1
Політика / Україна
15.05.2023 481
Еще материалы раздела «Україна»